3 gun once test negatifti umudu kestim adetimi bekliyordum daha gelmedi mide bulantim fazlasiyla var basimi kaldiramiyorum karnim gelecekmis gibi agriyor sizce bi ihtimal varmi
Bugun gelmesi gereken adetim gelmedi
Minik95 erken gebelik testi yapsan keşke canim insaAllah vardir.
Minik95 Benimde bugün gelmesi gereken adetim bugün gelmedi . Ama test yaptım negatif çıktı agrım var biraz bakalım inşallah hamileliktir
Sevoo34 benimde bugün olmam gerek ama olmadım test yaptım negatif çıktı 😑
Happykariner ne zaman test yaptınız
Minik95 psikolojik olarak bulantıların oluyo olabilir bende adetime 1 hafta varken test yapmıştım negatif çıktmıştı 2gün geçince pozitif çıktı adet olacakmış gibi hissediyordum birde çok stres yapmayım o da çok etkiliyor oluruna bırakın ben 37 haftalık gebeyim Allah isteyen herkese nasip etsin hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ☺️❤️❤️
Happykariner bir kaç gün daha bekle ve öyle test yap ben geçen ay 15 inde oldu düzensiz bi adet dönemim var ama 25 günde bir olurum bu ay daha olmadım tam 30 günü beklicem eğer olmazsam doktora gidicem canım
Minik95 bende de aynısı oldu adetin geçmeden test yapma hüsrana uğrarsın bekle bikaç gün ben geciktiğinin 4. Gününde erken gebelik testi alıp yaptım anında iki çizgi oldu
Happykariner benimde bugün adet günüm 1 saat önce bende yaptım negatif çıktı ama geç yumurtladım kararsızım
Mervekrg karın agrınız felan var mı
Happykariner evet arada gelen adet olucakmışım gibi bir ağrı birde kasık ağrısı var geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay umutluydum güya ama testi görünce tamamen umut falan kalmadı
Mervekrg yumurtlama gününüz ayın kaçıydı bende geçen ayın 27 siydi
Happykariner 31 mart yumurlamayı gördüm
aysunelmas35 bugun yaptim yine negatif
Mervekrg ben durumdasınız adet oldunuz mu