Pinarbeki Littlemisssunshine bende sen gbi 😂9+4 um 50 ile hamile kaldım 48 e düştüm dahada düşerim herhalde 😂neyse bebişimizi sagsaglim kucagimiza almak nasip olsun inşallah 😊
Meryemak rf17 aynen katılıyorum bende senin gibiyim canım boyum kısa 25. Haftadayım ve 9 kilo aldım şimdiden 🤷🏼♀️
Sevde123 Haftama kadar sadece iki kilo almıştım 2 haftada iki kilo daha aldim 22 haftada +4 kiloyla devam ediyorum doğum zamanına kadar halim ne olur düşünemiyorum bile😣😭
tomurcukannesi En son 50 kiloyken lise 1 deydim heralde ne kadar şanslılsınız.. ben daha hiç almadm hatta verdim 2 kilo 14. Haftamdaym
Evaask tomurcukannesi ilk haftalarında bende almadım ama 20 den sonra bı başladı ufff yani. Ama çok aşırı yiyorum 😊
hjertemami Evaask canım sebze ağırlıklı beslen. Ve her zaman kahvaltın sağlam olsun. Ben ki ilk hamileliğini 30 kg ile bitirmiş bir insanım. Dikkat ettikten sonra fazla kilo almazsın. Günlük 10 bin adım atıyorum. Tabi ev işleri de dahil....
Hiram rf17 nolmus yani, ne önemi var. Ben 157cm kilom simdi 90oldu 6günüm kaldi, hicte takmiyorum önemli olan sonradan verebilmek 👍 kendinize bosuna sikinti, yapmayin
Glhn Evaask 52 ile hamis oldum suan 35 haftalik 62 kiloyum 1 bir buçuk aydır da aynı kilodayim ama bebeğim kilo almış
Emine55 ozdenarda bende 14 kilo aldım 🙁 bilmiyorum böyle ne olacak bacaklarım çok çatladı ve yürürken artık çok ağırlık hissediyorum 28. HAftamdayım sonu ne olacak acaba🙈
DenizelikDikilita Gamzeli dogumdan sonra ertesi gun tartilin gidiyo. Düşün bebek 3 kusur kilo plesanta sıvi rahim kuculuyo
XveAnnesi 28+3 olduk 57ile hamile kaldım 61kg olduk 4kilo almışım bakalım son haftalarda cok alınıyormuş
Damlamasalmina Evaask bünyeden kuzu ya ben yatkındım kilo almaya aslında kesin 20 25 alirim diyodum da karnim mı genis medir bilemedim ki aman veririz nolcak derdimiz bu olsun 🤗