DenizelikDikilita Kizlar hepinizin ilk hamileligi galiba... yani 30 haftalari gecmisiniz 6 veya 8 kilo diyonuz veya 10 cok kilo aldim nasil verecez diyonuz. Saglikli bir hamilelik icin zaten 10-12 cok normal bir kilo. Hatta kilo degil. Dogumdan ciktiginiz an 6- 8 arasi gitmis oluyo....rahat olun hamilesiniz ve tartida kilo artısi gayet normal bi durum..
DamlaHakanTayda SumeyyeYahya bnce gayet ideal kilo almışsın canım bn 22 haftadayım 12 kilo almışım bile
SumeyyeYahya DamlaHakanTayda 57 ile hamile kaldim suan 70 kiloyum ama nereme aldim bilmiyorum goren herkes hic kilo almamissin diyor. 🤣
Alparslan DamlaHakanTayda canım bende 22 haftalık hamileyim 57 kiloya yakındım hamile kalmadan önce şimdi ise 60 kgyim şuanda yavaş kilo alımım ama sonraki haftalarda fazla alırım korkusu var kilo almak istemiyorum ikinci hamileliğim ve ikincide kilolar kalıyo gitmiyor diyor herkes offf😔
Teacher34 SumeyyeYahya bende 76 ile hamıle kaldm 94 um su an 29. Haftam bıttı 18 kılo almısm ılk oglumda 70 le kalmıstm 100 le doguma gtmıstm rekorlumu vermem🙈 hayır ısın ılgıncı nerene aldın hıc bellı olmuyo dıolar
Songul42 Evaask 15 haftaligim 60 la hamile kaldim suan 66 kiloyum diyetisyene baslamasaydim suan 70 olmuştum cok şükür önlemini aldım 67 ydim 66 dustum 10 gun oldu baslayali .
Msema Evaask çok tosun olursa sezeryan olur o zaman hepsi kalır canım sen çok dikkat et , sağ sağlim kucağına al inşallah
hjertemami Evaask canım sebze ağırlıklı beslen. Ve her zaman kahvaltın sağlam olsun. Ben ki ilk hamileliğini 30 kg ile bitirmiş bir insanım. Dikkat ettikten sonra fazla kilo almazsın. Günlük 10 bin adım atıyorum. Tabi ev işleri de dahil....
rf17 aslında alınan kilodan ziyade boy kilo oranı önemli. kimi uzun oluyo 15 kg da alsa çok belli etmiyo. ama benim gibi kısa olunca direk göbek popo bacaklar büyüyo insan kocaman bişey oluyo 😣 25.haftamda ne yazıkki nerdeyse 10 kg aldım. doğurana kadar ne hale gelicem kim bilir..
Meryemak rf17 aynen katılıyorum bende senin gibiyim canım boyum kısa 25. Haftadayım ve 9 kilo aldım şimdiden 🤷🏼♀️
Hiram rf17 nolmus yani, ne önemi var. Ben 157cm kilom simdi 90oldu 6günüm kaldi, hicte takmiyorum önemli olan sonradan verebilmek 👍 kendinize bosuna sikinti, yapmayin
Cesurizmir Cesurizmir çok iyi gitmişsin bence bravo. Benimde boyum 183. 79 kg ile hamile kaldım malesef. Ve 16.haftamdayım 2 kilo almışım bile... Moralim bozuldu... Hoş ben sigarayıda bıraktım onun etkiside oldu ama yinede🙈🙈🙈 çok