Evaask tomurcukannesi ilk haftalarında bende almadım ama 20 den sonra bı başladı ufff yani. Ama çok aşırı yiyorum 😊
Deletedmom47 Evaask 45 kiloyla hamile kaldim sonra bulantilar yuzunden 43 e dustum bir ara. Bulantilar gideli cok oldu yine 45 e takilip kaldim. 4 ayligiz
DenizelikDikilita Gamzeli dogumdan sonra ertesi gun tartilin gidiyo. Düşün bebek 3 kusur kilo plesanta sıvi rahim kuculuyo
Keriminmutluannesi Evaask ben söyliyim her aşerdiğimi yiyorum doymak bilmeden hunharca😂😂 hergün yeni şehler aşeriyorum resmen
Damlamasalmina Evaask bünyeden kuzu ya ben yatkındım kilo almaya aslında kesin 20 25 alirim diyodum da karnim mı genis medir bilemedim ki aman veririz nolcak derdimiz bu olsun 🤗
Msema Evaask çok tosun olursa sezeryan olur o zaman hepsi kalır canım sen çok dikkat et , sağ sağlim kucağına al inşallah
Bsa Msema sezaryen de olsa doğumdan sonra bütün kilolarını veren çok örnek var. Tabii ki dikkat etmek lazım ama moral bozmayalım bence.
Serifepolat 7.5 aylik son kontrolde 9 kilo almışım hemşire makarna pirinç ve ekmek yeme dedi ne yiyiceksem hiç doymuyoum ekmek yemeyince 🙈
Ozlemr Evaask şükret ki zayıf hamile kalmışsınız🙂 Hayatımın en kilolu anında hamile kaldım üstüne 30 haftada 10 kilo aldıö. Zor hareket ediyorum ağırlığımdan