Evaask Haftaya yeni girdik 48 kg hamile kaldim, 62 kg oldum şuan. 14 kg aldım. Bence acayip çok aldım 50 kilo bile olmamıştm hiç. İnşallah veririm. Sizler nasılsınız
DidemYldrm Evaask 170 boyum 58 kilo ile hamile kaldım 1,5 kg 2 kg arası gidip geliyorum 22 haftam bitti
Msema Evaask sen baya almışsın maşallah ama inşallah bebeğe yaramıştır canım . Ben 65 le başladım 27 haftadayım ve 69 oldum . Ama bebeğin kilosu iyi çok şükür
hjertemami Evaask 34. Haftamdayım.58 ile başladım 61,2 kg oldum. Gün için de hareketli olduğum için kilom sabit kaldı. İştah falan açılmasını bekledim ama aynı 🤔
MeLisakosee 60 kg ile hamile kaldim ve simdi 26 haftalik hamileyim simdi 70 kg. Aldim bende dusunuyorum ki bu kilolar nasil gidecek die
DamlaHakanTayda SumeyyeYahya bnce gayet ideal kilo almışsın canım bn 22 haftadayım 12 kilo almışım bile
esrasd DidemYldrm aynı boy ve kiloda kalmışız süper. Ben 12’deyim daha kilo almadım ama yavaş yavaş iştahım açılıyor. Doktor ne dedi 1,5-2 kiloya? Bebek için sorun yok muymuş?
Turkuazmavi 29 haftalık hamileyim 11 kilo aldım😭😭😭ama son haftalarda dikkat edince almadım havalar düzeldi yürüyüş falan bide ekmek cidden çok etkiliyor ona dikkat etmek gerekiyor ☺ Doğumdan sonra verecez napalım ☺☺
Littlemisssunshine Ben de hiç kilo almadım aksine iki kilo verdim. 54 ile hamile kalmıştım şimdi 52 kiloyum. Bu arada 10. Hafta içindeyim. Hedefim hamileliğimi 60 kilo ile tamamlamak. Doktorumla da böyle planladık
Pinarbeki Littlemisssunshine bende sen gbi 😂9+4 um 50 ile hamile kaldım 48 e düştüm dahada düşerim herhalde 😂neyse bebişimizi sagsaglim kucagimiza almak nasip olsun inşallah 😊
__Yusufberaninannesi__ Haftaya girdim 12 kilo aldim diyor doktor dikkat et diyor herkes de aaa ne güzel hamilesin sadece karnın var heryerin aynı diyor ben nereye aldim o kiloyu hiç anlamadim ama yalnış mi tartıyorlar 🤣🤣 1.78 boyum sanırım o sebebten... Son 3 ayda dikkat edicem ama 😐😐😐
Aysealty Ya ben 30.haftaya kadar iyi gidiyodum aslında 30-34 arası resmen 5kilo almısım 12kiloyla tamamlıcaktım hayalde 14kilo almışım toplamda daha 3,5haftam var🤦♀️🤦♀️Allahtan boyum 1.80 cok fazla göstermiyorm😅