nurmerve Kkaya0153 bende hiç iki isim sevmiyorum canım ama Alp uzun değil ya o yüzden hoşuma gitti Göktuğ da çok güzel Bi isim 💛
Kkaya0153 nurmerve Biraz büyük konuştum ben asla iki isim koymam diye 😀 Artik biraz daha araştırıp karar vericem mecbur birine
OlgaArslan Glcnazz10 anladım yani içinize siniyosa kırmayın derim oğlunuzu keşke kızım da bi isim söylese diyorum. Bazen soruyorum kardeşin ismi ne olsun kendi ismini söylüyor daha 2 yaşında 😍
Glcnazz10 OlgaArslan kızım da var 4.5 yasında ona da soruyorum o da toprak diyor 😊 bi yakınımzn çocugunn ismi ordan aklında kaldı oglumla da bi kura oyunu oynadk bn bi kaç isim söyledim eşim söyledi kızımın dediginide yazdk 10. Da bitti oyun hep furkan çıktı oglumda çok istedigi için sevindi bakalm artk kısmet eşimde diyor çok istiyor koyalm die bn azat istiyordm ama furkan da aklıma yattı 😊
Ask_H sevillia Deniz , Batın , Atahan Emir , kuzey , Kağan , Mert , Yiğit , Emre , Rüzgar , Poyraz , Ata , Gökmen , yusuf nasıl isim arıyorsun cnm modern mi klasik mi? Aklında hiç mi bir isim yok
Sermhiante EzgiCan_ meraktan girdim ve ilk sizin yazdığınızı gördüm😊bizim de poyraz olcak inşallaaahhh 😊
Ebrutrl sevillia yekta ismini cok begeniyorm 12 haftaligim cinsiyet belli degil ama erkek olursa yekta dusunuyorm
Baharerogluu Büyük oğlum TOYGAR küçük oğlum UYGAR 25 haftalik hamileyim cinsiyetimizi öğrenemedik daha O yüzden isim konusunda aklımda deli sorular var🤣
Sevgiy Benim oğlumun da ismi Uras olacak Allah ın izniyle💙 hosuma gidenler de ege, barlas, kıvanç, bulut, demir..
Sevgiy Benim oğlumun da ismi Uras olacak Allah ın izniyle💙 hosuma gidenler de ege, barlas, kıvanç, bulut, demir..