Serzeyyyy Kkaya0153 bende batın efe istiyorum çok seviyorum. Ama batın bende konulmaz diye duydum abd eki olmadan basında. Acaba kulağına okuturken abdulbatin efe diye okutup kimliğe batın yazsak olur demi sonuçta kulağına abdulbatin denilecek
Kkaya0153 Serzeyyyy Mantıklı aslında bilen birine sormak lazım bunu. Ama herkesin seslenişi Batın olacağı için günaha girer mi acaba 😬
Yasemincaglar sevillia benım 3 oglum oluyor esıme dedım ne ıstersen onu koy ıkısını ben koymustum atac koydu ısmıını
nil_sugra sevillia Kürşad oğlumun adı. Aynı öyle savaşçı ve uyanış hayrete vesile olsun diye Kürşad koymuştuk oldu da kuşum
Sibelgokhan sevillia kızım olsaydı adı belliydi,ama erkek olunca bulmakta hayli bir zorlandık. En son ’yagiz mert de karar kıldık 👶
Zehranur58 sevillia ilk oğlum 4 yaşında ismi BULUT ikinci 2 yaşında ismi ARAS 3.de 38 haftalık ismi TUNA olacak inşallah ❤️
Serzeyyyy Kkaya0153 bilmiyorum ki ya. Ama biz abdulbatin diye okutmuş olacaz sanırım günah olmaz bi yerde de okumuştum. Kimliğe batın olarak koyup kulağına abdulbatin deyin diye.
Kkaya0153 Serzeyyyy Siz Efe de ekleyeceğiniz için sıkıntı olmaz zaten iki isimde sıkıntı yok. Bende tek isim sevdiğim için tek koymak biraz daha sakıncalı ama kulağa okuma işini araştırıcam bir.😊
Makbus sevillia ilk evladımı kaybettim erkek di yaşasa idi Sarper koyacaktık. Anlamı da güzel . Saygın ,deniz gibi isimler de hoşuma gidiyor