gmzee_90 Glcnazz10 cinsiyet erkek diye yazıyor ama kulağa öyle gelebilir bilemedim😀 her iki cinsiyetin kullandığı isimler de var sonuçta ilk ismi acaba ya yer vermeyecek kadar erkek hem😀😀😀
Kkaya0153 BATIN ismini cok beğeniyorum ama tek koyulmaz yazıyor internette hep Allahin ismi olduğu için ama onemli olan niyet değil mi sonuçta
nurmerve Kkaya0153 bende konulmaz diye duydum hatta bi ara Batın ismini çok istiyordum Batın Alp şeklinde olabilir
Serzeyyyy Kkaya0153 bende batın efe istiyorum çok seviyorum. Ama batın bende konulmaz diye duydum abd eki olmadan basında. Acaba kulağına okuturken abdulbatin efe diye okutup kimliğe batın yazsak olur demi sonuçta kulağına abdulbatin denilecek
Glcnazz10 OlgaArslan istemedigimden degil yani isedigini söyledim sordum tabiki çok seviyorum bu ismi dedi oglumun ismi nuri cnm
OlgaArslan Glcnazz10 anladım yani içinize siniyosa kırmayın derim oğlunuzu keşke kızım da bi isim söylese diyorum. Bazen soruyorum kardeşin ismi ne olsun kendi ismini söylüyor daha 2 yaşında 😍
Hatice43 Ben yiğit alp istiyorum eşim ali Talha. Ali babasının ismi ben istemiyorum ama diretiyo sıkıldım artık isim konusundan 30. Haftadayım ortak bir karar veremiyoruz.
Sngl66 sevillia ilk oğlumun adı Emre Can ama karnındakine oğluşa bulamıyoruz. Emre Can ismini koyabilirsin 🥰