Betul_01 korkutmak istemem ama ne yazık ki bir süreliğine geciyo tekrarliyo inşallah doğumdan sonra geçer 😔

Unsalinn_Annesii sık ıdrara fıkmıyorum tek sıkıntım akıntı ıc cmasırım ıslanıyor cokni zor ya sunucmeye basladımmburda burı enfeksıyondna erkek dogum yapmıs ıyıce tedırgın oldum valaha vırustennzaten sıkıntıdayız napıcaz bılmıyorum

Hasibeee Valla bende ilk gebeliğimde hiç kurtulamadım İdrar yolu enfeksiyonundan benim doktorum tekrarladığı zaman üromisin ya da monurol veriyordu tek şase şeklinde bi kere gece yatmadan kullanıyorsun o kadar şimdi tahlil baktıramıyorum hemşireyim zaten ama büyük ihtimal idrar yoku enfeksiyonum var yine doktorumada giremiyorum eşimden üromisin istedim getirsin bu akşam kullanacağım en azından şu süreç geçene kadar idare etsin🤷‍♀️

Betul_01 Valla bende ilk gebeliğimde hiç kurtulamadım İdrar yolu enfeksiyonundan benim doktorum tekrarladığı zaman üromisin ya da monurol veriyordu tek şase şeklinde bi kere gece yatmadan kullanıyorsun o kadar şimdi tahlil baktıramıyorum hemşireyim zaten ama büyük ihtimal idrar yoku enfeksiyonum var yine doktorumada giremiyorum eşimden üromisin istedim getirsin bu akşam kullanacağım en azından şu süreç geçene kadar idare etsin🤷‍♀️

Betul_01 aynı haftalarda bende de olmuştu doktorum tek kullanımlık suda eriyen toz bir ilaç verdi onu kullandım bol su içtim geçti. Öncesinde ve sonrAsında tahlil yaptırmıştım

Merbe61 benimde akıntım fazlalaştı bez kullanıyorum penye ama ne çare böyle devam ediyor tedirgin oluyo insan ama işte geçmiyor gene tekrarlıyor inşallah geçer canım Allah büyük Rabbime emanetler bebeklerimiz 🤲

Ozlem_Turan evet bende duymuştum suya katılan ilacı peki günlük kaç litre içmek gerek bana da bol sıvı tüket iç çamaşırında sıklıkla değiştir dedi

Pamuk123 kurtuluş yok desene geçiyor sonra tekrarlıyor.. Bol sıvı tüketin diyorlar

Merbe61 bende de aynı sorun su gibi akıntı idrar yolu enfeksiyonu fitil kullandım 1 hafta iyi sonra aynı ilaç kullandım idrar yolu yine aynı doğum yapana kadar böyle diyorlar sonra kesilirmiş

Merbe61 aynen canım su öyle olmaz akıntı bu tabi inşallah geçer zaten hamilelikte sık idrara çıkmak var bide bu enfeksiyon olunca bazen idrarımı yapıyorum 2 dakika sonra yapmamışım gibi idrarım geliyor

Betul_01 Valla su içmekten artık tuvalete yatak kurmayı düşünüyorum ama nafile ya ben şahsen kurtulamadım inşallah sizin inatçı olmaz 🙏

Pamuk123 ben de iki defa munorol kullanmıştım bu sefer iki tane antibiyotik verince biraz tedirginlik oldu. Ama kullanınca belki de tamamen kurtulurum bi daha olmaz mı ki diye düşünüyorum. Açıkçası tedirginliğim kendi aile hekimimiZ izinliymiş başka bir doktora yönlendirdiler o verdi bu ilaçları😊

Betul_01 ben günlük 3 litre içmeye çalışıyorum. Evet iç çamaşırı günlük değiştirmek, günlük ped kullanıp onu düzenli değiştirmek ve özellikle iç çamaşırları ütüleyip kullanmak çok çok önemliymiş 😊🙏🏻

Betul_01 evet bu gun bende de tahliller yapildi infeksiyon cikdi üromisin 3g verdi doktorum insallah duzelir bu gun basladim kullanmaya
                        Yanma kasinma vermiyodu sadece 5 dakika cekmiyodu tualetin yolundaydim