Alpzumra Dns bizde kızlarımla tam 26 haftalığız 35i görebiliriz inşallah dedi dr. Gerçekten zaman hiç geçmiyor gibi ama bu sıralar sağlıklı olsun zaman geçmesin istiyor insan ikiz gebelik sıkı takip gerektiriyor ama 1 ay da gel dedi doktorum
Secil_caglar Alpzumra sorma kuzu aynen öyle zaten yüksek riskliydik birde bu hastalık çıktı rabbim melekleriyle korusun yavrularımızı, zırhını giydirdin inşallah 🤲🏻 Bu mübarek günlerin hatrına
Secil_caglar Ceylan35 🥰 ikizi olmak ne güzel ayrıcalıktır dimi ömürlük arkadaş 😊 rabbim korusun yavrunu da canım
Secil_caglar Merve6475 iyi mi kötü mü bilemedim ya 🙄 vicdan azabı çekiyorum yemedikçe ama yiyemiyorum da
Ceylan35 Secil_caglar cümlemizin inşallah benim ikizim erkek ben evli o evli ama diğer kardeşlerden daha farklıyiz çok bagliyiz çok şükür darısı basiniza
Secil_caglar Merve6475 aynıymışız aşerme nasıl bişey acaba 😁 hala bi umut bekliyorum doğum olmadan olsaydı iyiydi 🤭
Sibelcik Secil_caglar hamd olsun ilk defa bu ay hamile olduğumu hissettm Geceleri artık uyku yok karında sertleşme ,ağrı 🥴hemen geçsin istiyorum
Secil_caglar Sibelcik maşallah az kalmış kuzu biraz daha sabır 🧿😊 ya benim de dün karnımın komplesi değil ama bebeklerin olduğu yerler taş gibi sertleşip gevşedi her sertleşmede de kalbim sıkışıyordu kasılma böyle bişey mi ya 🙄
Sibelcik Secil_caglar benim de yaklaşık üç haftadır öyle doktor 10 kez olabilir dedi bende 20 kez oluyor yani 🥴ben felç geçirmiş gibi oluyorum