Secil_caglar Drykmsl oh maşallah 🧿 yorumlardan takip ediyordum sizi hayırlı doğumlar olsun inşallah 🥰
Twinsparents Secil_caglar ben ıgnelerı 20lı haftalarda bıraktım. Sabah aksam progestan ıcıyorum hala. Bende ılacları sayıyorum bu kutudan sonra bıtıyor bıdaha ıcmeyecegım vs dıye gun sayıyorum. Insallah hepımız zamanında saglıkla kucagımıza alırız.
Secil_caglar Twinsparents aminn inşallahh küveze girmeden verseler kucağımıza da götürsek eve dimiii 🤲🏻🤲🏻
Ikizlerr Biz de oğlum ve kızımla 31 olduk hedefim 37 ınsallah.. hiç aşağısını düsünmeyin iyi düşünelim iyi olsun kızlar 😊
Ygmroglcn Secil_caglar 31+1 den kızımla selam canımmm geçen hafta sırt ağrılarım çok oldu benimde yemek yiyemiyordum şükür bu hafta iyiyiz benimse inşallah hedefim 36 ve sonra rabbim hayırlı doğumlar nasip etsinn 🙏🏻
Secil_caglar Ygmroglcn aminn hepimize inşallah benimde bel ağrılarım var hep yatmaktan sırtım da ağrıyor ama napalım az kaldı Allah’ın izniyle canım 🥰
Secil_caglar Ya benim hiç iştahım yok zorla yiyorum resmen en başından beri sizde öyle misiniz? Birde 9 kilo almışım şimdiye kadar
Merve6475 Secil_caglar benimde aynı canım 27 e girdik 5 kilo almıstım vermisim geri suan 3.5 kilo almısım toplam 😳
Secil_caglar Merve6475 iyi mi kötü mü bilemedim ya 🙄 vicdan azabı çekiyorum yemedikçe ama yiyemiyorum da
demet0146 bırdan ikiz annelerine sormak istiyorum ilk gebeliğinizmi acılma vs yzanlar var normal doğumu bekliypsunuz doktorunuz ne düşünüyor