Sibelcik Secil_caglar benim de yaklaşık üç haftadır öyle doktor 10 kez olabilir dedi bende 20 kez oluyor yani 🥴ben felç geçirmiş gibi oluyorum
Secil_caglar Sibelcik kesinlikle ☺️ Annelik ne güzel ne meşakkatli birşeymiş meğer… doğsalardı bi sarılsaydım koklayıp öpseydim diyorum gözlerimi kapatıp öylece kalsaydım bi süre 😢 hayali böyle güzelse gerçeği nasıl olur kimbilir
Defneemir35 Secil_caglar aynı bende 36 haftayı hedef belirledik bizde oğlumla ve kızımla bugün 30 hafta 5 günlüğüz 😍😊😊
Secil_caglar Defneemir35 inşallah görürüz o haftayı da 🥰 sonra kuzuları hayırlısıyla hemen alıp eve götürürüz inşallah 🤲🏻
Ruviiseem Secil_caglar 24+4 olduk bizde oğluşlarımla inşAllah 36. Haftayı görmek nasip olur bize de 🙈 bebek arabası aldınız mı acaba
Secil_caglar Ruviiseem amin inşallah nasip olur hepimize 🥰 bebek arabasını halamız ben alıcam dedi bekliyoruz hala 😁 son anda yok almadım da der o beklerim yani bakalım nolacak
Ruviiseem Secil_caglar ahahhha 😂😂 ben hergün araştırıyorum hep bi kararsızlık bebek arabası için 🙈 muhtemelen ayrı ayrı alacağım 🙈🌸
Kocaeli41 Secil_caglar ben 1 tanesini zor tasıyorum agrıyor kasıklarım sürekli allah yardımcımız olsun saglıkla alalım hepbirlikte kucagımıza inşallah 💕
Secil_caglar Kocaeli41 sağolun aynen öyle acısıda sevgisi de x2 😊 Rabbim isteyen herkese versin ama gerçekten zor acaba doğunca nasıl olacak 😊 Rabbim kolay etsin