Ben 7 haftlıktım duyduğumda
6+3 Karından Kalp atısı
Onetreehill karnından mi bakildi
Ylz ben 7 hafta da duymuştum
burcuburcu 6.7.haftalarda durum neydi bende duymadım henüz
Lavininannesi 7. Haftada gittiğimde doktor bidahakine kalp atışını dinleriz demişti öylede oldu bi sıkıntı yoktu yani
burcuburcu maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin 🤗😘 darısı bana inşallah
Onetreehill senindemi geriden geliyo yoksa 7. Haftamı gitmiştin
Lavininannesi önce 1 hafta geriden geliyordu, şimdi 1 hafta ilerden gidiyor🙂
Onetreehill 👏👏👏👏 süper doktorda öyle söyledi sonra haftasını yakalıyormuş
Pcoslubiranne keseyi ne zaman gördünüz
Selinbulutcu 5+3 de karindan.
Pcoslubiranne kilodan yazmışsınız da o yüzden sordum. Bende 5+2de gittim ama göremedi yağ dokusundan göremedim dedi 85kiloyum 😞 Üzüldüm acaba yok mı kese die
Selinbulutcu kese gözüktü gorulmesi gereken zaman 5. haftaymis.ama bebek icin karindan 6+3 erkenmis hem de sisman olunca gozukmemis.Alttan bakayim dedi ben istemedim.82 kiloyla hamile kaldim ben de.
Pcoslubiranne tam ne zaman gördünüz o zaman keseyi
Selinbulutcu 4+3 de ögrendim doktora gittim 1 hafta sonra kesenim görülmesı lazım dedi gittim görüldü 5+3 de karindan. Beta hcg kacti ilk ogrendiginde degerin dusukse gec dollenme olmus olabilirm
- Düzenlendi
Ylz ben 14+4te yani dun daha yeni duydum bebegimin kalbini 6 haftalikken ultrasonda kalbin beyaz bi sekilde pit pit attigini gorduk sadece doktorum dedi kalp atislari gayet iyi diye icim rahat etti 🙂 bi sorun yoktur kotu dusunme kotu olmasin sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin rabbim 🙂
Pcoslubiranne ilk öğrendiğimde adetten 5gün önce 22 adetten 3gün sonra 775 geçen pazar yani 4gün önce 9545 küsürdü. Pazartesi gitrim yağ dokusundan göremiyprum dedi