5 gün sonra

Ylz haftasıyla uyumluysa duyarsınız canım ben de kanda hamile olduğumu öğrendim 4 haftalık dediler sağlık ocağında hastaneye 2 hafta sonraya randevu aldım yani direk karnımdan baksın diye 6 haftalıkken gittim karnımdan duyduk çok şükür 🙏

Ylz Benimde 8.hafta da duyuldu karından

Pcoslubiranne kilodan yazmışsınız da o yüzden sordum. Bende 5+2de gittim ama göremedi yağ dokusundan göremedim dedi 85kiloyum 😞 Üzüldüm acaba yok mı kese die

Selinbulutcu kese gözüktü gorulmesi gereken zaman 5. haftaymis.ama bebek icin karindan 6+3 erkenmis hem de sisman olunca gozukmemis.Alttan bakayim dedi ben istemedim.82 kiloyla hamile kaldim ben de.

Selinbulutcu 4+3 de ögrendim doktora gittim 1 hafta sonra kesenim görülmesı lazım dedi gittim görüldü 5+3 de karindan. Beta hcg kacti ilk ogrendiginde degerin dusukse gec dollenme olmus olabilirm

Ylz ben 14+4te yani dun daha yeni duydum bebegimin kalbini 6 haftalikken ultrasonda kalbin beyaz bi sekilde pit pit attigini gorduk sadece doktorum dedi kalp atislari gayet iyi diye icim rahat etti 🙂 bi sorun yoktur kotu dusunme kotu olmasin sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin rabbim 🙂

Pcoslubiranne ilk öğrendiğimde adetten 5gün önce 22 adetten 3gün sonra 775 geçen pazar yani 4gün önce 9545 küsürdü. Pazartesi gitrim yağ dokusundan göremiyprum dedi