Kızlar bugün 6 +3 olduk bu haftada karin ultrosundan kalp atışını duyan var mi ??
6+3 Karından Kalp atısı
Ben 8. Haftada duymuştum canım
Ylz mrb canım böyle şeyleri fazla kafana takma herşeyin hayırlısını iste ben İsveç’te yaşıyorum 5 haftalıklıkken ebe çubuk test yaptı hamilesin dedi ta 19 haftalıkken ultrasyona gönderdi o zamana kadar bebek var mı yok bilmiyordum. Hareket etmese
İnsallah bugün duyarım ben de
Ylz hayır gorulmedı alttan bakınca duyuldu bende içim rahat evime dönebilmiştim
deletedmom23 yurt disinda hemen ultrasyona koymuyorlar zaten ultrasyonda surekli zararliymis bnde yurtdisindaym 8hfta 4 gunluk hamileyim halen duymadim ultrasyon zamanimi bekliyorum bende
Ben 6+4 de gittim kalp atışını dinletmedi çocuğa zarar verebiliyor deri sadece ultrasondan kalp atışını gösterdi 1 ay sonra dinleriz dedi
esilax aynen canım ben ultrasonda kalbini bile duymadım doppler ( yani kalp dinleme cihazı) onda duydum
Ylz ben 6+3de gittim karindan duyamadim alttan bakayim dedi istemedim 7+3de duyduk karindan.kilo varsa eger ondan kaynakli olabiliyor.Sekil A ben.
Ben tam 7 haftalıkken dinledim. Çok rahatsızlanmıştım mide bulantısı, istifra sorunu yaşıyorum ben. serum taktıracaktı doktorum gelmişken kalp atışına bakalım dedi duyduk
Ben 7 haftlıktım duyduğumda
Onetreehill karnından mi bakildi
Ylz ben 7 hafta da duymuştum
burcuburcu 6.7.haftalarda durum neydi bende duymadım henüz
Lavininannesi 7. Haftada gittiğimde doktor bidahakine kalp atışını dinleriz demişti öylede oldu bi sıkıntı yoktu yani
burcuburcu maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin 🤗😘 darısı bana inşallah
Onetreehill senindemi geriden geliyo yoksa 7. Haftamı gitmiştin
Lavininannesi önce 1 hafta geriden geliyordu, şimdi 1 hafta ilerden gidiyor🙂