zuluu arslanmerve57 ayy çok sağol canım yarın denerim inşallah bu gün gece 11den sonra sokakta kimde kalmamıştır diye eşimle yürüyüşe çıktık
arslanmerve57 zuluu evet bizde çıktık eve geldim ağrılarım başladı akşamları geç saatte fırsat buldukça çıkmak lazım
Busra_karadag zuluu bende bugun biraz yürüyüşe cıkdm ama eve gelene kadar helak oldm eşimde işte zaten cok yürüyorum bide burdada yürüyüşe cıkıyo diye soyleniyoor
Busra_karadag zuluu benim 33 haftada 2 santim açılma cardı ama suan durum ne bilmiyorm nstde ara ara sancı cıkıyor ama hissetmiyorum az agrı olarak hissediyorum dha salı yada çarşamba catı muayene si olucam
Esrayy Busra_karadag valla tadını sevemedim ama mecburiyetten içtim bi bardak suya tatlı kaşığı tarcın koyup içiyorum ama cubuk tarcını demleyen de var bizde yoktu diye toz olanı yaptım
Ay_se1334 Busra_karadag valla canm ne de yaparsan yap bebeğin keyfine kalmıs 41 haftalık olduk daha tık yok cuma suni sancıyla yatıs yapıcam artık 42 olacak nerdeyse gelesi yok beyefendinin🙄
Busra_karadag Ay_se1334 erkekler geç gelirmiş derlerse kızlara ne oluyor onu anlamıyorm bizimkiler evde kal uyarısını yanlış anlamışlar 😂🤷♀️
zuluu Busra_karadag benimki haftasonlari evde yatmaktan yatagin izi sırtına cıktı yürüsün biraz göbeği benle yarışıyor 😁😁
Busbusvehashas Yok anam benim oğlanda doğmuyor 😢 38+3üz pandemi yüzünden doktorum ortadan kaybolmadan doğurmak istiyorum. 😭 o da bana belli olmaz kafa büyük sezaryen olman daha iyi diyor 😭 of of en iyi tavsiye korunmasız ilişkiymiş bi o kaldı 🤦🏻♀️
Busra_karadag Busbusvehashas sezeryan olma durumun varsa bence bekleme gününü al canım bosa bekleyip agrı VS cekme
Busra_karadag zuluu bizimki de cırpı gibi ben yanında dombul dombul yürüyom ben balık kraker o cubuk kraker 😂
Busra_karadag buglembebek inşallah yakındır ya benimki asagıda gibi ama son 1 aydır boyle geleydi o zmn gelirdi bide benimki co gu zamn aşagıda o yuzden onu belirti saymıyorum kendimde
buglembebek Busra_karadag benim göbek yukarıdaydı ve dikti şimdi aşağı indi yani bugün bildiğin göbek aşağı düştü
Busbusvehashas Busra_karadag hiç ağrım yok ki 🙊 ne sancım var ne ağrım ne nişanım. Oğlanın kafa 2 hafta önde doktorumun dediğine gçre de kanala oturması bi parça zor görünüyormuş 😭
zuluu Busra_karadag evim ilçede hastane merkezde merkez giriş çıkışlarını polisler tutmuş çıkamıyoruz doğum başlamadan gitmiycem bende 😂😂😂