zuluu Busra_karadag evim ilçede hastane merkezde merkez giriş çıkışlarını polisler tutmuş çıkamıyoruz doğum başlamadan gitmiycem bende 😂😂😂
Busra_karadag zuluu ya anladm bulndugnz yerde hastane faln tokmu yada saglık ocagı arada bi kalp atışına batırın ne olur ne olmaz
Edibeee Busra_karadag ınsallah. Saglıkla alalım brbıslerımızımkucagımıza. Ben sezeryan olucam 2. Cocugum ılkode sezeryandı
Busra_karadag Edibeee anladm benmki ilk suanlk normal gibi ama catı muayene si olmadan pek bişey diyemem dedi doktor hayırlısı olsun inşallah
Busra_karadag Fatos0277 valla Hı bende tovalete gidiyorum ardından susayıp su içiyorm tekrar tuvalet bu döngü hiç şaşmıyor
arslanmerve57 Aysegulck hayır canım açılma olması için squat ☺️ Sezaryende gerekmiyor ameliyat olduğu için
Busbusvehashas Busra_karadag hiç ağrım yok ki 🙊 ne sancım var ne ağrım ne nişanım. Oğlanın kafa 2 hafta önde doktorumun dediğine gçre de kanala oturması bi parça zor görünüyormuş 😭
Busra_karadag Busbusvehashas herşeyin hayırlısı canım normal diye gidip sezeryan a alınan bir cok insan var herşeyin hayırlısı de oluruna bırak üzülme inşallah
zuluu Busra_karadag var da gitmek istemiyorum bi sıkıntı çıkarsa zaten direk kendi doktoruma giderim poliste anlar heralde hamile kadınım sonucta