arslanmerve57 zuluu ahaaha bende tek başıma yapamıyorum oturup kalıyorum koltuğa doğru yapayım dedim düşmemek için yok olmuyor 🤣🤣
aliyigidim Busra_karadag aynı durumdayız canım bende 38 haftalığım hemen doğsun kafam rahatlasın biraz istiyorum virüsten dolayı
Busra_karadag zuluu aynen valla suniden korkuyorm bi yandan ama ne kadar kendi sancın da olsa suni veriliyormuş 😩
zuluu Busra_karadag yok özelde vermiyorlar benim 2. Doğum olacak 5 yaşında 1 kızım var 2. ’yi bekliyorum ilkinize aynı hastanede kendi sancılarınla doğurdum
Busra_karadag Esrayy tarcınlı su duydum ama içmedim TADI cok kotuymuş kusarım felan diye içemedim nasıl yapıyorsunz siz kalkıp yapıp içicem valla
Busra_karadag arslanmerve57 süper valla bizimkilerde ben senle doguma geliyom ben varken bagıramazsın diyorlar kimse yardımcı olmanın derdinde degil
Busra_karadag arslanmerve57 sandalyeden yardım almaya calış canım bende oyle yapıcam bide bizde soba var onada tutunup yapabilirim
Esrayy Busra_karadag valla tadını sevemedim ama mecburiyetten içtim bi bardak suya tatlı kaşığı tarcın koyup içiyorum ama cubuk tarcını demleyen de var bizde yoktu diye toz olanı yaptım
Busra_karadag zuluu özelde suni veriliyor am belki sancı durumuna gore verilmeye gerek duyulmuyor olbilir
KubrAbdullahh Busra_karadag bende aglıyorum her sabah kusuyorum canım bogazım hep yara hep kanıyo napalım az kaldı şükür
arslanmerve57 zuluu @Busra_karadag kızlar bu videodakileri de yapıyorum deneyin tek başınıza rahat yaparsınız
zuluu Busra_karadag benim ilk gebelikte vermediler çünkü hızlı bi doğumdu 3 4 saate doğurdum şuan kendim istiyorum verin diye yine vermiyorlar doğal doğumdan yanayım diyor doktorum günüm var daha bide açılmak 3 cm şancı nst de çıkmıyor
zuluu arslanmerve57 ayy çok sağol canım yarın denerim inşallah bu gün gece 11den sonra sokakta kimde kalmamıştır diye eşimle yürüyüşe çıktık
Busra_karadag zuluu benim 33 haftada 2 santim açılma cardı ama suan durum ne bilmiyorm nstde ara ara sancı cıkıyor ama hissetmiyorum az agrı olarak hissediyorum dha salı yada çarşamba catı muayene si olucam
buglembebek Busra_karadag bizim de kız 39+6 , Bacak Ağrıları hafif mide bulantısı vs var ama sancı yok 😁 doktorum Çarşamba günü gel olmadı cuma cumartesi doğumu başlatırım dedi ama fark ettim ki göbeğim aşağı inmiş bayağı doğum yakın sanki 🤭
Busra_karadag buglembebek inşallah yakındır ya benimki asagıda gibi ama son 1 aydır boyle geleydi o zmn gelirdi bide benimki co gu zamn aşagıda o yuzden onu belirti saymıyorum kendimde
buglembebek Busra_karadag bizim de kız 39+6 , Bacak Ağrıları hafif mide bulantısı vs var ama sancı yok 😁 doktorum Çarşamba günü gel olmadı cuma cumartesi doğumu başlatırım dedi ama fark ettim ki göbeğim aşağı inmiş bayağı doğum yakın sanki 🤭