Dilara22 Şu an bende 12+1 kusmaktam yoruldum artık sadece haşlanmış patates yiyebiliyom birkaç gündür geçmişti tam seviniyordum bugün tekrar başladı
Dilaylay1 Ozgee0761 Ya gözüm korktu inşallah şeninde geçer 3. Aydan sonra hemen geçmesini diliyorum 5 ay çok uzunmuş 😫
Ozgee0761 Dilaylay1 nasil gectini anlamiyorsun ama bn resmen Allahim ne zormus hamilelim bilsem kalmazdim her dedimde esim cocum olmuyor die agladin zamanlari hatirla deyip sabir veriyordu
Dilaylay1 Dymen ben bu ay gitmeyeceğim zaten tam net 16.0” haftada belli oluyor şimdi 12 de gidip ihtimalle öğreneceğime tam öğrenmek istiyorum bekleyeceğim
Dilaylay1 Ozgee0761 Bazen bende diyorum sonra Allahın gücüne gider diye pişman oluyorum napalım başa gelen çekilir
Beraninannesi Günlük 5 kere kusuyorum 😞 su dan midem bulanıyor 7. Haftadan başladı 11. Haftadayım aşırı yemek yeme isteğim oluyor ama kustuğum için yiyemiyorum ha birde sarımsak yediğim gün mide ağrısından ölüyorum zor geçiyor yani
Dilaylay1 Beraninannesi yaaa su olayı cidden çok kötü kana kana su içmek istiyorum ama kusmaktan içemiyorum geçsin inşallah 😫
Yasfur0825 Beraninannesi ne güzel yemek yemek istiyorsun bende o da yok zorla yiyorum. 11+3 deyim beş haftadır devam