Dilaylay1 Beraninannesi yaaa su olayı cidden çok kötü kana kana su içmek istiyorum ama kusmaktan içemiyorum geçsin inşallah 😫
Dilaylay1 Ozgee0761 Bazen bende diyorum sonra Allahın gücüne gider diye pişman oluyorum napalım başa gelen çekilir
Dilaylay1 Dymen ben bu ay gitmeyeceğim zaten tam net 16.0” haftada belli oluyor şimdi 12 de gidip ihtimalle öğreneceğime tam öğrenmek istiyorum bekleyeceğim
Ozgek mmylmz aynen canm bende öyle sade makarna peynir zeytin ekmek elma iyi gelıyor ne yersem hazmetmiyor midemde ağri oluyor
Emk5341 Dilaylay1 ben hindistan cevizi olduğum halde bulantılar devam 😂😂 30+3 ama prilamla ayakta durabiliyorum
Sevvalmina Dilaylay1 6. Haftamda başladı mide bulantım 12+2 olduk hala devam ediyor ilk zamanlardaki kadar yoğun değil ama hala bulantım var malesef 😒
Yasfur0825 Beraninannesi ne güzel yemek yemek istiyorsun bende o da yok zorla yiyorum. 11+3 deyim beş haftadır devam
naslicanbal Dilaylay1 12. Haftadayım ilacı almazsam hiç bir şey yiyemiyor günüm berbat geçiyor ve öğürüyorum yiyince de kusuyorum😭
nursentlk Dilaylay1 11. Hafta en fazla olduğu haftaymış ben 13 haftama girdim. O kadar midem bulandı kusmadım 11. Haftada günde 2 defa kustum
RuzgarsMommy Daha erken 11 den15 e kadar gider sonra aniden kesilir Ama bazisii hamileligi boyunca çekiyor
-Asalet- Dilaylay1 canım ben kusamıyordum ama daha çok kötü oluyordum midem bulanıyor kusamıyorsun ama çoğu zaman 4 aylıkı geçtikten sonra bitiyor bende öyle oldu ehamdilllah
Yasfur0825 Beraninannesi günüm günüme benzemiyor. Dün iyiydim bugün midem bozuk. Rabbim sana da bana da bütün yaşayanlara şifa versin inşallah 🤲