Mirammm Damlacik88 nisa hastanesi vaka bakmıyor ilk doğumum orda oldu 2 doğumumuda yapıcam orda nasip olursa
Celiksibel Mirammm Nisa hastanesinde hangi doktorlar önerirsiniz acaba? Herkes çok övüyor ben de gitmek istiyorum.
Mlkrsln Dunyam28 ben ücretli gidiyorum özel sağlık sigortam yok bugün arayıp öğrendim 14.500 ile 18.000 arası dediler birde sana sormak istedim olursa hemen sağlık sigortası yaptırmaya çalışıcam fiyatları öğreniyorum teşekkür ederim canım
Dunyam28 Mlkrsln Benim sigortam mapfre genel sağlık, zaten hamile kaldıktan sonra aldığım için gebelik teminatı yok ama mapfredeki indirimle söylediğim fiyata geliyor.Sigorta fa aklında kalsın diye yazayım dedim:)
FundaCesur Celiksibel yeni şubesi için takipli hastalar 190 ama normal yeni hastalar 270 diye biliyorum kontrol fiyatını
FundaCesur Celiksibel hayır eski şubesi için yeni şube de normal doğum takipli hastada 5400 yeni hastalarda ne kadar bilmiyorum orası çok pahalı şuan
Z123 Celiksibel Asiye uzun doğum yaptım bebek hemşireleri çok ilgili odalar çok temiz güzeldi ben beğendim
Frde-gl tugbats sanırım normal dogum 1500 TL idi sezeryan da 2.000 galiba ben daha sonradan gültepe avicenna hastanesini buldum ve tavsiye ederim iki gün önce normal dogum yaptım ilgileride cok iyi kücük bir hastane ve pandemi ile hiç alakası yok tertemiz
Gul32 Betim Geçenlerde doğum yapan bir anne oradan korona kaptığını söylemişti. Başka hiç bir yerle teması olmadığı için öyle düşünmüş
Gul32 Tıp merkezleri şu an için en güvenlisi sanırım. Buyukcekmece 2000 Tıp merkezi pandemi hastanesi değil, önlem de almışlar. Girişte ateş ölçülüyor. Tek sıkıntısı yoğun bakım yok
Kiwi12 Damlacik88 lilyum diye bı hastane vardı bakmıştım ben ama şimdi unuttum doğum kontroller falan için sadece gebelere özel