FundaCesur Celiksibel hayır eski şubesi için yeni şube de normal doğum takipli hastada 5400 yeni hastalarda ne kadar bilmiyorum orası çok pahalı şuan
Frde-gl tugbats sanırım normal dogum 1500 TL idi sezeryan da 2.000 galiba ben daha sonradan gültepe avicenna hastanesini buldum ve tavsiye ederim iki gün önce normal dogum yaptım ilgileride cok iyi kücük bir hastane ve pandemi ile hiç alakası yok tertemiz
Yenihamile11 Peki pandemi olmayan aramakta haklisiniz ama şimdi ozel muaynane olan doktor buldum tesadüf ıstagramda randevu defterini resim yüklemis yoğunum.hesabi tamam da oraya gidenlerin saglikli olup olmadığını nasil bilicez ki bende kara kara düşünüyorum Vital Hastanesi ve mecburen kontrole gidicem o hastane ile ilgili bişey duyanlar varsa yazin lütfen olur mu
Z123 Celiksibel Asiye uzun doğum yaptım bebek hemşireleri çok ilgili odalar çok temiz güzeldi ben beğendim
Gul32 Mombaby01 Tek kadın doğumcu var zaten. Hazel Cem. Ben çok memnunum. Hamilelik öncesi tedavimi de o yaptı zaten🌸
Nejlavsr ygtdesign Damlacik88 ben oraya gidiyorum ama hastaneyi değiştirdiler şuan kadın Doğumu ayırdılar ama
Damlacik88 Nejlavsr bir kac kaynaktan cok kotu olduguna dair duyum almistim. cok fazla personelinede bulasmis
Smn Mlszhr Banada yakın o hastane, sizin sezeryan mı olacak, gece gelirsek normal doğum için dr varmı dedim yok dediler, vazgeçtim o yüzden medipole gitmeyi düşünüyorum
Nejlavsr Smn nasıl yani gece Doğum başlasa normal Doğum için doktor yokmu benim kontrolüm var haftaya o zaman bende herseyi sorayım gittiğimde
Busra19 Bende gopa gidiyorum Burak özköseye doktorumdan çok memnunum hamilelerin katı ayrıymış hastanede sadece bunu biliyorum