Betim ugurunaslisi ben bugün gittim kontrole .. ama kapıdan girince ateş ölçüyorlar yok elleri sterilize ediyorlar diyorlardı hiçkimse yoktu girişte ..
Mlkrsln Damlacik88 bende florance gidiyorum dr var yada yok demedi ama önümüzdeki hafta kontrole gidip öğrenicem bende vaka var mı yok mu?
Mlkrsln Dunyam28 ben Yasemin hanıma gidiyorum Emrah beyde bir kez muayene oldum dr yoktu acil gitmiştim emrah beyde çok iyi bir dr
5858g Hatcefatma yok bende ondan rahatım ama virüs taşıyan birinin gelmediginin de garantisi yok tedbirli olmak lazım yinede
Merdgn Damlacik88 Medipol Koşuyolu hastanesinde yapıcam sanırım gerçi bizim daha çok var ama arayıp pandemi hastanesi değiliz dediler 🙄
Elifhusnam Mlszhr bende çapa medilife fahriye hanımın hastasiyim oranın corona vakalarını almadığını bilmiyordum .En son kontrole gittiğim de her yeri özenle dezenfekte edip bütün kurallara dikkat ettiklerini gördüm ve sevindim
Fadime56 Arnavutköy avrupa hospital hastanesi bakmıyor çok güzel önlemler alınıyor covid 19 bakmıyorlar
Mom2892 Z123 ben de nisada doğum yapcam inşallah, pandemi olmicak demişlerdi bana daha önce ama belli oluyor mu? gerçi heryerde hasta kişi olabilir ama… hastane olarak olmaz inşallah :(
Dunyam28 Mlkrsln Merhaba benim sezeryan olacak özel sigortam ile sezeryan 7 bin küsür paket halinde, normal doğum da yanlış hatirlamiyorsam 6900 gibi bir rakamdı
Mlkrsln Dunyam28 ben ücretli gidiyorum özel sağlık sigortam yok bugün arayıp öğrendim 14.500 ile 18.000 arası dediler birde sana sormak istedim olursa hemen sağlık sigortası yaptırmaya çalışıcam fiyatları öğreniyorum teşekkür ederim canım
Meraki ygtdesign aa inanmıyorum Pendik Medicale gidiyordum bende zaten bırakmayı düşünüyordum Ama kesin bilgi mi bu canım