iremgun Arya Meva Lisa Arin Mabel Mila Arzela Hazan Alin Rosa kızım olursa bunlardan biri olurdu sanırım😂

mina_mom aynen şuan benim de içimden o geliyor ikinci isme gerek var mı ya İkra tek olsa çok mu sade 😂

Bence sade ikra daha güzel geliyor ama yanına dusuceneginiz isme bağlı ama benim sadeden yanayim 🥳

iremgun ben NEHİR ECE koyucam kısmetse ama BAHAR da çok güzel bence

Kızlar kusura bakmayın konuyla alakası yok ama kimse cevab vermeyince buraya yazim dedim .. bebeğim bazen sürekli olmasa da çok aşağıda oluyor ve buda bel ve rahim ağrısı yapıyor dinlenince geçiyor ama korkuyorum normal mi böyle ağrılar 2 gün önce kontrolden geldim ozmana aşağıda olduğu için doktorum aradı biraz bebegimi ama bi sıkıntıdan bahsetmedi sizce normal mi .. kusura bakmayın başka fikir alacak kimsem yoktu 🙄

mina_mom hiçbir fikrim yok maalesef canım üste dursun diye yazıyorum belki bilrn vardır.

Ben tanem adını çok istedim ama koyamadım. Çok farklı bi isim

mina_mom
        çok ayakta durduğun zaman bebek aşağı inermiş biraz zaten canım , öyle zamanlarda dinlenmen gerekirmiş
        Ama konumu açısından bi tehlike olsaydı eğer doktorun uyarırdı diye düşünüyorum
        Belki rahim yapınla karın yapınla alakalı bir durumdur

mina_mom ya benim bebegmde altta hissedyrm 23 haftalk bilmyrm normal mi .ben cok az dinlenebiliyrm o yüzden mi aşagida acaba. .doktr bisey demedi bu konuda. Sen kac haftalksn

Miniksusam93mr benimde doktorum bisey demedi hatta kontrol günü aşağıdaydı dediğim gibi ama normal dedi
          ki benimki 2 gün sürdü yane şuan tekrar düzeldi. 21 haftalığız canim🤲😊

Korkmana gerek yok düzeliyor büyük ihtimal normal