Selamünaleyküm kızlar ❣️Doğum Yapalı 1 hafta oldu . İlk gebeliğimdi normal beklerken sezeryan oldum.Merak ettiğiniz birşey varsa cevaplayabilirim😃💃🏻
Spinal Sezeryan Oldum Merak Edilen Sorular Gelsinnn🤓💃🏻💃🏻
Leylacetinkaya canim bende sezaryen düşünüyorum anlatirmisin biraz nasildi surec ve uyusman gectikten sonra cokmu agrin oldu yoksa dayanilcak gibimi kimi cok abartıyor çünkü icimi rahatlat biraz :)))
Leylacetinkaya bende 16 Nisan’da ameliyat olucam doğumdan sonra karnına basma olayı cok acılı mi oldu ayrıca ondan sonra cok rahatlama oluyo diyolar doğru mu bide ameliyattan sonra iğne yeri çin agritiyomus sırt üstü yatamiyomussun son soru bebeği emzirirken zorlandin mi yarandan dolayi yada genel ihtiyaçlarını görürken bebeğin zorluk cektin mi eğilip kalkmada yani 🙏
Leylacetinkaya bu arada Allah bağışlasın sağlıkla buyut insallh kilosu boyu nasıldı :)
Leylacetinkaya bende sezeryan düşünüyorum ağrısı acısı nasıldı tavsiye eder misiniiz içimin ferahlaması lazım bebeğimin kafası büyük ve kilosu fazla normal doğumdanda çok korkuyorum
kartanesi26 Vallahi canım yalan söylemicem.Evet ilk başta çok korkuyordum normale adapte etmiştim kendimi.Belden iğne yapıyorlar hiç ağrımıyor.Birden sıcaklık basıyor bacakların uyuşuyor. Ne olduğunu hiç hissetmiyorsun bazıları çekişmeleri falan hissettiğini söylüyor ama bende öyle birşey olmadı anlamadım bile .5 dk içinde bebeğim doğdu. 1 saat içinde odama çıktım . Sondayı çıkarttıklarında da çok bir ağrı hissetmedim.kKendini kasma yeter . İlk yürüyüş gerçekten çok zor yalan söylemicem bu konuda ağrım oldu ama hemen ağrı kesici yaptıkları için geçti. Onun dışında birşey yok sadece hala ameliyat yerim yanıyor oda iyileştiği için ama emin ol bebeğin için herşey hafif kalıyor. ❤️
Leylacetinkaya Allah anali babali büyütsün bu arada canim.. yanma olmasida normal sonucta kesik var cnm geçmiş olsun 🤗
Roje 😂Kız uyuşturduktan sonra hiçbirşey hissetmiyorsun. Ben odama çıkmayana kadar birşey anlamadım ne oldu nasıl bitti diye 👍İğnede hiçbir sıkıntım olmadı.Sırt ağrısı falanda yoktu. Sadece dikiş yerin uyuşukluk geçtikten sonra biraz sancı yapıyor oda ağrı kesic ile geçiyor. Bebeğimi hemen emzirdim sıkıntı olmadı .Sadece uzanmak biraz acıtıyordu ameliyat yerimi ondan sonrası normal. bazıları çok abartıyor.Bebeğim 3550 gr doğdu boyunda 51 cm ❤️
Handeylmz ben normal doğum istiyordum çünkü hiç ameliyat olmadım korkuyordum.Hiçbirşey hissetmiyorsunuz zaten ameliyat bitene kadar sadece yürümek biraz güç istiyor oda zamanla geçer .Benim şuan tek sıkıntım ameliyat yerim iyileştiği için yanıyor diğer konuda sıkıntı hiç olmadı çok şükür
kartanesi26 Amin canım darısı başınıza inşallah ağrısız bir şekilde kavuşursunuz ❤️🤲🏻
Leylacetinkaya zaten ameliyattan sonra basarlar karna pıhtı var mı kan akışı nasıl diye onu kastettim canım ama genel olarak dayanılır ağrılar değil mi :) peki hastanede kaç gün tuttular eşiniz gelebiliyo muydu yanınıza refakatçi disinda
Roje ameliyattan sonra basma falan olmadı canım 🙂Zaten kanaman oluyor içindekileri kan yoluyla atıyorsun . Kaynanam eşim ikiside yanımda kaldı.1 gece kaldık ertesi sabah taburcu oldum.
Leylacetinkaya ne güzel canim sağlıkla buyut insallh 🙏
Leylacetinkaya Bende salı günü oldum yataktan kalkamıyorum birinin yardımı olmadan herşeyin bi zorluğu var tabi ama kokusu dünyaya bedel
Roje bir Amin canım❣️darısı başına inşallah
198723 aynen öyle canım benim yanma olmasa çok rahatım ama o yanma oldu mu sakat gibiyim 😒😒
Leylacetinkaya aminn
Leylacetinkaya Bende epidural oldum beebattı. Spinal olan arkadaşım da iyiydi diyor. Epidural neden öyle oldu benim bilemiyorum.
_defnee Çok şükür ben hiç sıkıntı yaşamadım . Ameliyat yerim yanmadıkça 😊Allah yardımcımız olsun.
- Düzenlendi
Leylacetinkaya benim iki defa bastirmislardi kanamam yoktu tikanma olmustu herkesin bünyesine gore farklilik gosteriyor iste 😊 bu arada bebeginizi saglikla buyutun insallah darisi tum hamis annelere😊