Roje ameliyattan sonra basma falan olmadı canım 🙂Zaten kanaman oluyor içindekileri kan yoluyla atıyorsun . Kaynanam eşim ikiside yanımda kaldı.1 gece kaldık ertesi sabah taburcu oldum.
Spinal Sezeryan Oldum Merak Edilen Sorular Gelsinnn🤓💃🏻💃🏻
Leylacetinkaya ne güzel canim sağlıkla buyut insallh 🙏
Leylacetinkaya Bende salı günü oldum yataktan kalkamıyorum birinin yardımı olmadan herşeyin bi zorluğu var tabi ama kokusu dünyaya bedel
Roje bir Amin canım❣️darısı başına inşallah
198723 aynen öyle canım benim yanma olmasa çok rahatım ama o yanma oldu mu sakat gibiyim 😒😒
Leylacetinkaya aminn
Leylacetinkaya Bende epidural oldum beebattı. Spinal olan arkadaşım da iyiydi diyor. Epidural neden öyle oldu benim bilemiyorum.
_defnee Çok şükür ben hiç sıkıntı yaşamadım . Ameliyat yerim yanmadıkça 😊Allah yardımcımız olsun.
- Düzenlendi
Leylacetinkaya benim iki defa bastirmislardi kanamam yoktu tikanma olmustu herkesin bünyesine gore farklilik gosteriyor iste 😊 bu arada bebeginizi saglikla buyutun insallah darisi tum hamis annelere😊
mls123 benim bastırma olmadı doğrudur belki tıkanmadan dolayı yapıyorlardır.Aminnn 🤲🏻❤️
Leylacetinkaya Amin canım benimde çok yandı alev Alev. Ama benim ilk 3 günüm berbattı.
_defnee bu yanma ne zaman geçer acaba
Leylacetinkaya Benim 20 gün oldu yanma hafifledi. Fakat ağrılarım devam ediyor.
_defnee ay darısı başıma ya
Roje canim arkadasin postu ama ben yine de buna cevap yazmak istedim, herkesin karnina bastirilmiyor. Eger kanaman cok az geliyorsa bastiriyorlar. Kanaman normalse bastirma yok. Bende kimse bastirmadi sahsen. Igne yerinde de kesinlikle bi agrim sizim olmadi allaha şükür. Sadece dogumdan yaklasik 1 ay sonra bel agrisi basladi. 6.aya kadsr çektim o agriyi. Simdi oglum 10 aylik bayagi bi azaldi hatta bitti diyebilirim.
Leylacetinkaya yarın hafta olacak halen kalkamıyorum emzirmekte zorluk çekiyorum her bünye farklı oluyo hemşireye asla bir daha doğmayacam dedim güldü 😊 bunu diyenler en geç 2 seneye geldi dedi ama cidden çok zor
198723 çok şükür bebeğimle ilgilenebiliyorum bi sıkıntı yok . Ama ameliyat yerim yanmaya başlayınca dünya ile resmen bağlantım kesiliyor 😂😂Bende asla bir daha getirmem diyorum ama hayırlısı
Leylacetinkaya ay gerçekten mi canım nerde oturuyosun eşini felan almışlar bk çok sevindim inşallah bizde de alırlar
ZeynoZeynom Balıkesir de oturuyorum canım refakatçı olarak hem kaynana hem eşim kaldı
Leylacetinkaya anladım canım dua et bna da annem gelebilsin 1 kızım var onu hastane ye almıyorlar alsalar bile virüsten dolayı götürmek istemiyoruz annem kızıma bakacak eşimde bnm yanımda kalacak Allah nasip ederse şu anda giriş çıkışlar da kapalı annem nasıl gelecek nasıl olcak diye endişe bastı 😞