Gzm33 Melegim12 canım bak bende öyle oldum doktorum yüzünden bende 5 aylık kaybettm ve normal dogum yaptım üstüne dotr korunma ddi megerse korunmak lazmmış korunmadm ve 2 ay sonra hamile kaldm ben ve boş gebelik oldu anormal gebelik yani dikkat et ve ben sonra korundum ben korunurkende gittm araştırdm kan pıhtım çıktı 6 ay korundm ben sonra korummayı bıraktgm gibi hamile kaldm cok şükür darısı sana olsn hiç korkma hamile kalırsın ama korun lütfen araştır araştırma hastanesine git üniversiteye orda en iyi araştırıyorlar detaylı kan pıhtına mutlkaka baktır şimdi 7 haftalıgım igne vuruluyorm karnımdan hergn düşük önleyici iciyorum
Hmdkk1 Melegim12 bende düşük yaşadım doktorum sorun yok korunma kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman yap korunacak birşey yok dedi hatta düşükten sonra daha çabuk kalırsın dedi uzun süre beklemek rahimi tembelleştirirmiş ben hiç beklemedim 1 defa adet oldum 2. Ay hamile kaldım
Ingilizceci_muallime Melegim12 alakası yok canim ben de düşük yaptım 1 haziranda .bir sonraki adetim bitince hemen hamile kaldim tekrardan şu an 9 ay 2 gunluk hamileyim doğumu bekliyorum yani kimsenin dediğine bakmayın düşüğün ayağı içerde olur derler ben yaşadım bir ay sonra tekrar hamile kaldim 🤗
Seherbektasb Melegim12 alakası, yok cnm bnde 10ocakta dusuk yaptım doktor kendını Yenı Bı gebelıge hazırla ddı 1 ay kanamam oldu 10 martta düzene gırdım bu ay, ümitliyım ınsalalh yumurtalama gunlerını degerkendır
TunarinAnnesi Seherbektasb Sizi Tanımıyorum Ama hayat hikayemiz nasıl da benziyor 13 Ocak bende kürtaj oldum ve 10 Mart adet oldum şimdi tedavi aldım ve qaliba hamileyim
Melegim12 Ova masallah kuzum yaaa allah bagslasn bende dusunuyrm da kararszm yaa acaba gene aynı olur mu die
Ova Melegim12 ya bende düşünmedim değil hatta korktum önce istemedim gibi o kötü zamanı yaşadıktan sonra yine aynısını yaşamak istemedim. Sonra Rabbim kısmet ediyorsa olsun dedim ve dikkat ettim çünkü önceki düşüpümde hamile olduğumu bilmiyordum çok iş yapmışım çaçmaşır suyu çok kullanmışım o ara ondan oldu🤦🏻♀️ Dikkat et bol bol dinlen en azından ilk üç ayı atlatana kadar ben bi buçuk aylık falandım anneme gittim bir ay kadar da orada kaldım öyle geldim evime eşinin desteği çok önemli çünkü onun yardım etmesi düşünmesi çok iyi oluyor.. hayırlısı olsun hakkında canım Rabbim kalbıne göre versin inşalllah 🙏🏻🙏🏻
Zmyra Melegim12 hemen hamile kalman riski artırır 4-6ay gebe kalmamalısın uterus hazır ve sağlıklı olmalı. Ki bu zaman da bencede biraz ertele bebeği canım sen bir kez düşük yaptığın için riskli gebelik grubundasın sık muayene olman gerekecek muayeneler şuan yapılamıyor biliyorsun
Tuqceee33 Melegim12 diyenleri duymayın. Her gebelik aynı olmaz. Doktorunuz en iyisini bilir gereken önlemleri alıp yeniden düşünebilirsin. Bende 1 buçuk ay önce kürtaj oldum. Gereken önlemleri aldık şimdilik bakalım. Kan pıhtılaşması varmış. Gebe kalırsam kan sulandırıcı iğne kullanacağım. Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah🌸
Melegim12 Tuqceee33 amn cNm ınsallah sende kalrsn en yakın zamanda bakalım nasıp bende dusuk yptm uzldm bdaha uzlmek ıstemyrm ackcası
Melegim12 TunarinAnnesi bn subatta kalmsm hamıle martta dusuk yaptm ama dktor bdaha yapma demedi saglıklı gebelıge hazrlıcm dedi kaldı vırus davasndan 😊
TunarinAnnesi Seherbektasb Soğan kürü Aslan pençesi hayıt otu kullandım canm yumurta takibi yaptirdim ve önemlisi dua Meryem suresi okudum bol bol Allahım hepimize sağlikli evlatlar versin İnşAllah 🙏
Seherbektasb @Seherbektasb, bnde de cok halsizlik var umarım bnde hamıle olurum yumurtalama dan kac gun sorna, yaptınız, testı
TunarinAnnesi Seherbektasb kuzum aslında bi mucize oldu bu ay femara kullandım ben doktor 30 mm olmuş yumurta iğne yapsak bile tutmaz dedi 30 mm yanında 15 mm bi folekul vardı o tutdu bence yumurtlamadan 1 hafta geçdi silik çizgi gördüm
Hmdkk1 Seherbektasb ben yumurtlamadan 11 gün sonra yaptım ama net yumurtlama günümü biliyordum yumurtlama testleriyle kontrol ediyordum hergün
Deletedmom316 Melegim12 dusuk degil ama ocakta kurtaj oldum yine istiyorum bu ay nasip olmadi ama nisan ayinda elimden geleni yapicam
Ceylan12334556789 Deletedmom316 canım bende yarın kürtaj olucam ama devlet hastanesinde nasıl yapılıyor bilgin varmı acaba ?
Elifyusuf41 Melegim12 canım bende 5 haftalık bebeğimi aralıkta kaybettim kürtaj oldum doktor 2 ay korun daha sonra çocuk yapabilirsin demişti suan çocuk planlarındayız doktorun sana hiçbirşey söylemedi mi
Seherbektasb TunarinAnnesi doktorum bana, korunmana gerek yok folıbol kullan, o bire bir faydalı, tekrar, kalmana yardımcı olur ddı hanılenım duası kabul olurmus cnm bana, da, dua, et