Melegim12 yasemin333 dktor korun demedi canm da ama acele etme saglıklı gebelıge hazrlıyalım dedi oda vırus davası gecnce artk
Seherbektasb TunarinAnnesi doktorum bana, korunmana gerek yok folıbol kullan, o bire bir faydalı, tekrar, kalmana yardımcı olur ddı hanılenım duası kabul olurmus cnm bana, da, dua, et
TunarinAnnesi Seherbektasb Sana ve bekleyen tüm kadınlara kısa zamanda hamilelik sevincini yaşatsin Rabbim İnşAllah 🙏
Melegim12 Tuqceee33 amn cNm ınsallah sende kalrsn en yakın zamanda bakalım nasıp bende dusuk yptm uzldm bdaha uzlmek ıstemyrm ackcası
Melegim12 TunarinAnnesi bn subatta kalmsm hamıle martta dusuk yaptm ama dktor bdaha yapma demedi saglıklı gebelıge hazrlıcm dedi kaldı vırus davasndan 😊
Nuruminci Melegim12 ben de düşük yaptım aradan bir sene geçti Rabbim tekrar nasıp ettı sukur suan 20. Haftamızdayız hersey yolunda gıdıyor.. İnsanların ne dedıgın bakma Rabbim bebeğini kucagına almayı nasıp eder inşallah en tez vakıtte
Melegim12 Nuruminci amin canm benm rabbm senınde melegıne saglıkla kavusmana sag saglm buyutmeni nasıp etsn
DMelosh Doktorunuz boyle birşey dediyse bir bildiği vardır diye düşünüyorum. Normalde 3 en azından 3 ay beklemek ideal der doktorlar tabii 1 ayda hamile kalıp sağlıklı gebelik geçirende varmış. Ben 3 ay bekleyim hamile kaldım ama doktorunuz boyle birşey dediyse öncelikle onu dikkate alsanız daha iyi olur. Boyle bir dönemde riske girmeye allah korusun tekrar üzülmeye gerek yok.
Asaf42 Melegim12 Bn 1 bucuk aylık falandı Bı dusuk yaptm ardndn 1ay snra hamile kaldım onu Rabbımden bskası bılemz
Hmdkk1 Seherbektasb ben yumurtlamadan 11 gün sonra yaptım ama net yumurtlama günümü biliyordum yumurtlama testleriyle kontrol ediyordum hergün
Nil-Beyza Mel-sin Melegim12 canım ben 2.5 aylık düşük yaptım . Doktorun bana dediği “korunmanıza gerek yok zaten rahim kendini hazır hissetmedikçe o gebelik gerçekleşmez “ öyle de oldu . 6 ay olacak korunmadığıM halde hamile kalmadım . Ama bende pko varmış ondan da daha geç kalıyor olabilirim uzaması ondan olabilir yani vede eşimin ayda iki üç kere yanımda bulunuşundan dolayı 😔
Melegim12 Nil-Beyza esnz dsardamı calısıyr ewet rahm kndnı toparlıyrms snra hamle kalablyrsn benm bi skntım yk ama hmıle kalmakda cok ıstyrm kalmamakda istyrm acaba gene düşer mi korkusu işte
ozgei Melegim12 en az 1 adet beklemek öneriliyor genelde, bana doktorum 2 adet dedi, ben 1 adet sonrasi korunmayi biraktim, olmayınca olmuyor zaten….
Melegim12 ozgei aynen canm rabbm saatni vaktnı bliyr ki ama ummadgn anda kalıyr bende ole olmustu ummadgm anda ögrenmstm