Kızlar merhaba, 31. Haftadayım çantamı hazırlayayım diyorum yavaş yavaş me olur ne olmaz diye fakat hastanede giyeceğim pjama veya gecelik seçiminde çok problem yaşıyorum gerçekten. Erken olduğu için doğumumun ne şekilde gerçekleşeceği de belli değil. Açıkçası gecelik değilde alt üst takım giyme taraftarıyım ama sezeryan olursa sorun yaşar mıyım çok tereddütte kaldım 2 gündür karar veremiyorum resmen yardımcı olur musunuz 😌😌😌
Lohusa pijama ve gecelik problemi 😔😔👀👀
elifaydinn bende çok araştırdım oyüzden Hem normal olursa diye alt üst pijama takımj aldım hemde sezaryen olursa dikişli bişi tavsye etmediler oyzdende Sabahlklı gecelik aldım szede tavsiye ederim gecelikte mutlka olsun normalde olsa doğum sonrası kanama ve akıntı ıcın pıjama ındır cıkar zor gelebılır ılk zamanlar gecelık oyzden dha rahat ıdeal
elifaydinn gebelik egitiminde hemşireler elbise seklınde alın birtane yururkende alt ust takım alım dedıler elbıseyı kanamanıza bakıcaz dogum sonrası rahat edersınız dedıler
elifaydinn hem gecelik hem pijama takımı al ikiside şart bence
elifaydinn ben hem gecelik hem de alt üst aldım
elifaydinn ben hem alt ust aldım hemde penye gecelik aldım hangisinde rahat edersem onu giyerim
- Düzenlendi
elifaydinn ben gecelikle genelikle rahat edemedigim için onu düğmeli pijama takımı aldım internetten çok rahat ve bel.lastikli ayarlanabiliyor.
elifaydinn ben de kararsız kaldım aynı şekilde. 1 tane altlı üstlü pijama takımı aldım. Bir de takım aldım içinde sabahlık gecelik altlı üstlü pijama var 🙄
Bahar1 hangi siteden aldınız acaba
Tesettüre uygun gecelik önerir misiniz
Ay-Bek bende set alayım o zaman ona bile karar veremedim gerçekten çok gereksiz faiş fiyatlar var internet sitelerinde
elifaydinn evet çok pahalı ben bir buçuk ay önce Eminönü’nden aldım
Ay-Bek çok iyi yapmışsınız , şuan sadece internetten alabiliyoruz 😔
elifaydinn Bir takim önden düğmeli pjama bir takimda yine önü düğmeli gecelik şart bence. Yaz kış farketmeden çok terleme oluyormuş. Pjama gecelik ne kadar bol olursa o kadar rahat olur diyor doĝum yapmis yakin arkadaslarim.
elifaydinn evet canım lohusa sepetinden aldım valla cok uyguna geldı hemde dort gunde elımdeydı bı uzun gecelıklı sabahlık aldım dantellı falan indirimle 186tlye geldi birde üçlü alt ust kısa sabahlık takımı aldım oda 90a geldi sitede birde son fırsat kuponunu tanımlayın cok ucuza gelıyor
fatma277 lohusa sepeti kesinlkle
Aysema tamamdır çok teşekkür ederim , ne olur ne olmaz iki türlüsü de dursun çantamda 😊
MerveLiva tamam şimdi bakacağım çok teşekkürler 😊😊