CananAkdag ayseakcura fırın poşetine tavuk baget attım yanına patates havuç da koydum mısırlı pilav yaptım bide salata ve yoğurt
Ssss4848 Asaltntyr ben et tavuk yiyesim geliyor ama yapınca midem bulanıyor başkası yapıyor yine yiyemiyorum sizde de oldumu geçer mi acaba
nimet_52 ayseakcura taze fasulye ezogelın vardı dunden benım canım mercimek koftesı cektı bıde onu yaptım 😊😊
Giz4110 _zehra_ canım oğlun mu olacak merak ettim🥰😂 ben tatlıcıydım yiyemez oldum ya bugünleri de mi görecektim diyorum 😂
_zehra_ Giz4110 hayir kizim olacak 🤭 ilk haftalsr bende yiyemiyordum. Bağımlısı olduğum çikolatayı bile yiyememistim. 16.haftadan sonra başladı tatlı krizlerim . Son haftalarda hat safhada 😁
1994ozg ayseakcura keşkek cacık yanına da kaynanam hanım bişey yaparsa yeriz yoksa aç kalsınlar umrumda değil artık 🤣
Giz4110 _zehra_ eyvah eyvah ben de seviniyordum doktor da kız dedi yemiyorum diye 13. Haftadayım yeniden başlayabilir diyorsun 😅
_zehra_ Giz4110 valla bilemem senin nasıl olur 🤣 bana diyolar ne biçim kız anasısın, ekşi yesene. Ayakta zor durdugum günlerde bile tatlımı yapıyorum 🤭 tatlı yemedigin için mı kız olacak dedi doktorun🙄