Kar_tanesi Soganli domatesli bulgur pilavi, et sote ve corba bugunki menum bu herkese afiyet olsun simdiden😋
Meltemtuncoz ayseakcura Mercimek çorbası, Fırında beşamel soslu karnabahar, Salata 😀 Bide eşim poğaca istiyordu poğaca yapıcam🙄😀
Sevilayyy ayseakcura tavuk tantuni yapicam yanina yesillik domates sogan bide buz gibi ayran tamamdir 😊
kelebegim123 Sevilayyy tantuniyi nasıl yapıyorsunuz tarif verebilir misiniz acaba rica etsem yurt dışındayım ve burada imkansız tantuni bulmak her hekimoğlunu izlediğimde inanılmaz şekilde tantuni aşeriyorum o dizi yüzünden evde denicem yapımını 😬😂😂
_zehra_ Kapuska , manti, çiğköfte. Tatlı olarak ta mozaik pasta . Tatlısız geçen günlerimi yaşanmamış sayıyorum 🤪
Giz4110 _zehra_ canım oğlun mu olacak merak ettim🥰😂 ben tatlıcıydım yiyemez oldum ya bugünleri de mi görecektim diyorum 😂
Ssss4848 Asaltntyr ben et tavuk yiyesim geliyor ama yapınca midem bulanıyor başkası yapıyor yine yiyemiyorum sizde de oldumu geçer mi acaba
ipeginannesi ayseakcura oohh harika, ama midem bu muhteşem yemeği kaldırabilecek kadar iyi değil hala, artık doğurunca yicem ben de 😁 afyet olsun
kelebegim123 ayseakcura valla bizde bugün makarna günü eşime tavuklu köri soslu penne yapıcam kendimede domates soslu spagetti 🍝😋 yanınada salata yaparım tatlı olarakta fırın sütlaç var
kubra1997 kelebegim123 ben en basidinden tavuk gogusunu kus basindan küçük dogruyorum tencere aliyorum kavuruyorum suyunu saliyor biraz karistiriyorum tuzu ekliyorum suyunu cekince hafif biraz yag ekliyorum karistiriyorum kapatmaya yakin pul biberi ekliyorum lavas aliyoruz ve domates sogan ve maydanoz sogan ve domatesi ince ince dilimliyorm ve soganimi sumakla terbiye ediyorum maydanozumu da kucuk kuc dogruyorum ardindan lavaslarimi tenceredeki yaga banip icine eti sogani domatesi ve maydanozu serpiyorum sariyorum cok lezstli oluyor ayni sekilde kirmizi ettide yapabilirsin…
Sevilayyy kelebegim123 tavuk gogsunu küçük küçük dogruyorum tavaya aliyorum yag filan koymadan zaten suyunu saliyo cektikten sonra yagini koyuyorum toz kirmizi biber ,kimyon,kararbiber tuz koyup iyice kavuruyorum bu kadar 😊
Aylaninannesi Pırasa yemeği, etli pilav , mercimek çorbası, salata çok şükür Rabbim e bazen hiç yemeğim olmuyordu mide bulantısından mutfaga giremiyordum Allah kimsey kimseye muhtaç etmesin aminnn 🌺🌺🌺