1Anne_ vuslatim34 hayırlısı olsun inşallah canım sende en kısa zamanda hayırlı haberlerini verirsin bizlere 🤭❣❣
Efesevim Nerden biliyorlar acaba ilk geceden hamile kalan bayanlar belki bikaç gün belki bi iki hafta sonra kaldınız
Yel282828 Huzurumuz ya menekşe nasıl.hamile.kaldi anlayan varmı onlar hiç yattı mı ki ben kaçırmışım o bölümü 😂😂🙈🙈
gokcecan Nare de menekşede ilk gece de kaldı bunların yumurtalıklar baya baya iyi heralde 😂😂 ilk gece de ve hatta ilk 10günde gebe kalanlara hayranım yahu. Acısı varken 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Neyseee
1Anne_ gokcecan hele nare birgün önce tecavüze uğrayıp diğer gün gerdeğe giriyor üst üste nasıl saçmalık ya 🤷♀️
Zeyneptoprak Deletedmom191 tek farkeden ben diyilmişim demekki 😂 ufacık nokta olması lazım kocaman bebe koymuşlar 😅
Deletedmom191 Zeyneptoprak bu herhlde adet olup olup gebeliğinden haber olmayanlarindan öyle de varmısta yoksa insan nasıl farketmez🤣🤣🤣
hunilimom Sumeyye_g evet ertesi gün adet olmustum 1 hafta sürdü ondan sonra da tekrar denmistik ama ilk geceden tutmuş