Sumeyye_g Huzurumuz valla ya zalim İstanbul dada öyleydi bikerede hamile 😂 biz 4 5 ay uğraşmıştık ama gerçektede varmış yazanlar var Allah’ın işi işte kimine hemen tutturuyor demek
s100516 Nasippp inşallah köyceğize Akyaka ya ve tabiiki bodruma gelmekte nasip olur bir dahaki sefere inanın görülmesi gereken yerler buralar 🤗 bende doğuyu gezip görmek istiyorum tarihine aşırı merakım var ama çok zor tur ücretleri oldukça pahalı 🙄 siz nerelisiniz bu arada 🙋♀️
Zuhraa s100516 ben 10 yıl dır bodrumda yaşıyordum tayinim cıktı diyarbakira geldim 😅 herkes bodrumdan buraya sürgün yedigimi düşünüyor ama çok guzel bir yer gelmelisiniz
Nasippp s100516 inş canım Allah nasip ederse aklımızda. Aslın da Muğla’ya gidecektik ama bir türlü istediğimiz gibi kiralık villa bulamadık doluydu her yer Antalya kalkana gittik oradan gezdik gidebildiğimiz yerlere 😌 biz erzurumluyuz Erzurum’da yaşıyoruz. Canım.
mmylmz Huzurumuz filmler gercek olmaz belkı ama tecavuz bebeklerı cok biliyorsunuzkı :( onlarda tek ilişkiden oluyor çoğu
Hirosimo Huzurumuz ayy o değilde bebek yeni güya ama ultrasonda benimki kadar olmuş 25 haftalığım öyle bi görüntü yok🤣 ya dizi yapacaklar biraz gerçekçi olsun hem bunlar evleneli çok olmadımı nası şimdi hamile kalıyo🤣🤣🤪🤦🏼♀️
hunilimom Sumeyye_g evet ertesi gün adet olmustum 1 hafta sürdü ondan sonra da tekrar denmistik ama ilk geceden tutmuş
Duyguaydin81 Huzurumuz canım herkesin bünyesi bir olmaz ki benim etrafımda çok var ilk geceden tutturan adet döngüsüne göre kişinin yapısına göre değişir bu 😂
tambirminnos Huzurumuz benim eşimin anne tarafıda öyle 😂 bizden sonra evlenenler benden önce doğurmuştu 😂😂
Pelsin Huzurumuz ben de korunuyodum bi hastalığımdan dolayı bi sefer tek olmaz zaten bi seferle dedik yaptık o seferle hamile kaldım 😂 2018 de 23 Eylül evlendim 2019 da 23 Eylül hamile oldum 🤭
Deletedmom191 Zeyneptoprak bu herhlde adet olup olup gebeliğinden haber olmayanlarindan öyle de varmısta yoksa insan nasıl farketmez🤣🤣🤣
Zeyneptoprak Deletedmom191 ya ama dizidede o kadar büyücek zaman geçmediki 😂 geçtimi ben mi farketmedim 😂
Haticeakks Sadece ilk gece korunmamistik sonraki günler hep korunduk sonuç 9 aylık evli 9 aylık hamileyim :D tamamen tesadüf yumurtlama zamanına denk gelmiş iyikide gelmiş bir de sağ salim kucağıma alsaydim
Semella Haticeakks Amin inşallah canım. Bende 8 aylık evli 8 aylık gebeyim bile isteye 😂 bi an önce gelsinler inşallah 🐣🐣