UraSsmom Huzurumuz İlk gecede olmasa da ilk denemede oldu nokta vuruşu 😁 Ama arkadaşım ilk gecede hamile kaldı baya sorun yaşamıştı son adet tarihinden dolayı. Düşünsenize 1 aylık evlisin gebelik öğreniyorsun ama kayıtlarda 1.5 aylık hamilesin 😁😅
Eliftrhn47 UraSsmom aynısını yaşadım doktor son adete göre hesapladi 1 aylık evliyim 6 haftalık hamilesin dedi😂😂😂😂
Deletedmom137 Aycalyaa sanki yasak aşk yaşıyoruz koştur koştur gitmeler ay gözümün önünde canlandı koskoca mazi 😂😂😂😂😂
Yel282828 Huzurumuz ya menekşe nasıl.hamile.kaldi anlayan varmı onlar hiç yattı mı ki ben kaçırmışım o bölümü 😂😂🙈🙈
Deletedmom191 Huzurumuz bebeği gördünznmu elleri ayaklari oynuyor du oha dedim yaaa kaç bolum oldu yeni farkettiler eşim dio kesin yalan🤣🤣
Zeyneptoprak Deletedmom191 tek farkeden ben diyilmişim demekki 😂 ufacık nokta olması lazım kocaman bebe koymuşlar 😅
Laloba Huzurumuz 4 aylık vajinismusu yendiğim gün oldu 😄 yani ilk gece oldu ama yumurtlama takvimine göre hesaplamıştım zaten 🤭
hilal-ali32 Huzurumuz bende ilk gece hamile kaldım bide kaçarak evlendim millet neden kaçtığı belli oldu hamileymiş dediler 😒
1Anne_ Deletedmom137 bende yorumlarda şey görmüştüm adamda nasıl malzeme varsa ikidirli tek seferde hamile bırakıyor demişler gülmekten basım ağrımıştı 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Nasippp vuslatim34 ya sana demedim de 2. Gebeliğim de eşim askerde idi ben izine çıkarmıştım eşimi 2 gece beraberdik bende o süre zarfında gebe kalmıştım 😂 ama sağlıksız gebelikti 🤦🏻♀️
1Anne_ vuslatim34 hayırlısı olsun inşallah canım sende en kısa zamanda hayırlı haberlerini verirsin bizlere 🤭❣❣
Aynurdogru Birgul88 😂ayniymisiz bende dügünden ücgün sona kalmisim ama malesef düsük yaptim haziranda kürtaj oldum ekimde yine hamile kaldim simdi 25+4 haftaligiz bi oglusum olcak insallah👶🏻💙
Deletedmom115 Huzurumuz eşime diyordum ben de millet ilk geceden hamile kalıyor patır patır doğuruyor nasıl yapıyorlar nasıl diye 😂😂 biz de birkaç ay uğraştık, dizilere gıcık oluyordum artık