Huzurumuz Ya şu filmlerdeki ilk geceden hamile kalma sahnelerini🤣🤣gördükçe sinirlerim bozuluyor. Biz aylardır uğraşıyoruz maşallah adamlar bi seferde tutturuverıyr
Deletedmom137 Huzurumuz ay geçen youtube fragmanı izledim ilk geceden hemen hamile bırakıyor yzmışlar biride yazmış muğlanın şifalı otlarından faydalanıyordur🤣🤣🤣🤣
Deletedmom138 Huzurumuz ben ilk geceden kalmadım ama bir kere doğum kontrol hapı atmadım, eşimde geri çekilmedi hamile kalmışım 😄
SumeyyeAhmet Huzurumuz benim yengem de öyle kaldı 9ay 10 günlük evliydi doğurdu 😂😂 ben 2.5 yıl sonra kaldım 🤦🏻♀️😂
1Anne_ Deletedmom137 bende yorumlarda şey görmüştüm adamda nasıl malzeme varsa ikidirli tek seferde hamile bırakıyor demişler gülmekten basım ağrımıştı 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Deletedmom137 s100516 hahah benim görümcem afedersin korunurken hamile kaldı iki yaş arayla cocukları eşi ceket atsa hamile kalıyo 😂 bende hemen kalamadım 2sene geçti 🤣
Nasippp s100516 ya çok güzel şehriniz var 😍 eşimle hep gezmek istediğim şehirlerden birisi bu yıl tek Fethiye’ye gidebildik 🥰
Purelove46 Benimki de ilk gece tutmuştu hatta doktor daha önce olmuş olabilir mi bile demişti🙈🙊tabi ki böyle bişey olamaz benim için, nasip..😉Allahım hayırlı bi şekilde isteyen herkese versin 🤲🤲❤️
Wonderanne Huzurumuz bende öyleyim düğünüm 20 Ekim son adet tarihim 20 Ekim 23 hafta oldu bebek de 23 haftalık 🤭🤗
Durkayaelmas Huzurumuz bende spiralo cikartir cikartmaz kalmistim hala soktayim dogurcam yakinda şoku atlatamadm 😂😂😂
Deletedmom137 Deletedmom138 ben 15günlük evliyken sebebsiz midem bulanıyodu kaynanam eşimi sıkıştırmış birgün test aldırmş eşimde ceketinden çıkarttı gizli bi şekilde bana verıyo hahahajdj dedim bune
s100516 Nasippp inşallah köyceğize Akyaka ya ve tabiiki bodruma gelmekte nasip olur bir dahaki sefere inanın görülmesi gereken yerler buralar 🤗 bende doğuyu gezip görmek istiyorum tarihine aşırı merakım var ama çok zor tur ücretleri oldukça pahalı 🙄 siz nerelisiniz bu arada 🙋♀️
Aycalyaa Huzurumuz bende hemen hamile kalacağımı sanıp tuvalete banyoya koşardım deli gibi onlar sadece filmlerde olur zaten😃
Deletedmom137 Aycalyaa sanki yasak aşk yaşıyoruz koştur koştur gitmeler ay gözümün önünde canlandı koskoca mazi 😂😂😂😂😂