UraSsmom inş yaa Tuaf cunku daha dalmıyrm uykuya bıle farkndada değilim:(

Na55- bende valla ya. Çok kötü bi durum insan kendi horlamasına uyanır mı :( inşAllah geçer doğumdan sonra

Na55- karnınız aç yatın akşam bide yan tarafa yatın su için boğazınız kurumasın

Na55- bende de aynısı oldu normalde ben horlamam ama eşim geçen dedi horlyuosun bende şaşırdım normalde horlamam ama. Nasıl oldu anlamamdim

26 haftalik hamileyim uyurken ayri horluyorum ki hic horlayan bi insan degildim simdi Uyumadan horluyomusum bide oturdugum yerde nefes alirken gecer diyolar da bakalim😀😀😀

Na55- kız inanır mısın kendi horlama sesime uyanıyorum 😂😂😂 burnumdan nefes almakta zorlanıyorum ondan oluyor galiba ya daha 23 haftalıgız 🙈

Na55- çokk normal, ben normal nefes almayı unuttum 🤦🏻‍♀️

Tubasim ya vlla sanrsam dedm herlde burnmda et felan var nefes almyrm farknda olmamamda tuaf:)

Sdaakll sanırsam bnimkide böyle bişi dalmadan eşim dürtüyo askm horluyosn diye🙈😂😂

Hazalperi ben cok su içen biriyimde hep yan yatmaya calşyrm sırt ustü yatamayan ben hamileleıkten beri sırt üstü yatmak istyrm

Na55- hiç horlayan biri değildim bende horlamaya başladım. Eşimde söylüyor. İnş doğumdan sonra devam etmez 🙈

Na55- Bende horluyormuşum ya 😏 Eşim yok (askerde) yanımda Allahtanki utanırdım herhalde 😄 Kayınvalidemgillerle yaşıyoruz. Sabah uyanıp lavaboya gittiginde benim horlama sesimi duymuş 😄😄 İyide uyuyordun kızım diyor annem😄😄 Tabi utandım öyle diyince ama elimden bişey gelmiyor. Varsa bi öneriniz yapalım😄😊