superrmomy Serife3304 evet canım benim eşim birde yurtta görevli yurdun dışındalar içeri girmiyorlar ama yinede diken üstündeyiz bi yere dokunmaktan korkar olduk
Serife3304 superrmomy Allah yardımcıları olsun canım benim eşim de polis doğuda şu an ben memlekete geldim doğum için onlar için de ayrı korkuyoruz Allah sonumuzu hayır etsin 🙏😥
Mervexx3535 Nehir66 benim görümcem benden bilgisiz eşim kalsa daha cok yardım eder eminim. Napcam bilmiyorum insallah tezvakitte duzelir 🙏🏻🙏🏻
superrmomy Mervexx3535 aldık aldıkta birde vermesi var ne yapacağız bakalım 🤦♀️ Karantinadayız birde doğurana kadar dombili olmazsam iyidir canım 😀😄
Fatos0277 superrmomy burası berbat gülüm 17 aylık oğlum war onu çıkartamıyorum yasak war bırakabileceğim biriside yok burda
sryvzozgn Hopmummir rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah evlatlarimizi 😍 cinsiyet ne isim.bile bulamadık biz daha kızımıza 😍
Elifeminask Aysemhmt oylemi gurbet cok zor. Bende esimn gorevi icabyla sirnaga geldm ama hamilelegmi adanda memleketmde gecryrm
AsliiKa 34+6 haftalık olduk. Salı günü kontrol var ne yapicam bilmiyorum. En son 32. Haftadaydım gittiğimde virüs korkusundan gidemez oldum
superrmomy AsliiKa doktorunla konus istersen canım gel derse gidersin gerek görmezse en azından dışarı çıkmamış olursun bende gitmeyim diyorum ama korkuyorum gitmeden de duramıyorum çok zor zamana geldik
Serife3304 AsliiKa benim de cuma günü kontrolüm var mecbur gitcem doktorum 2 haftaya bir gelmen lazım dedi
Serife3304 Meryem1995 aynen benim de ilk bebeğim doğum korkusu bi yandan bu hastalık bi yandan insanda psikoloji kalmıyor 😔
AsliiKa superrmomy zor gebelik olduğu için gitmem lazım doktoruma sordum fazla uzatmayalım arayı dedi
Meryem1995 superrmomy bir çok şeyim eksık ve bu virüs bütün işimi durdurdu bütün gün evde düşünüp duruyorum sadece alısverıs te yapıyorum her yer kapalı 😔😔psikolojim alt üst oldu