Serife3304 Meryem1995 aynen benim de ilk bebeğim doğum korkusu bi yandan bu hastalık bi yandan insanda psikoloji kalmıyor 😔
Serife3304 AsliiKa benim de cuma günü kontrolüm var mecbur gitcem doktorum 2 haftaya bir gelmen lazım dedi
AsliiKa superrmomy zor gebelik olduğu için gitmem lazım doktoruma sordum fazla uzatmayalım arayı dedi
AsliiKa Bu haftada baş ağrısı ve miğde bulantısı yaşayan oldumu acaba. 2 gündür başım çok ağrıyor sizce normal mi
Yasmin07 AsliiKa küveze aldılar iyi demişerdi ama bilmiyorum onu başka hastahaneye götürdüler irtibat kuramadık hala yarın sabahı bekliyorum inşallah iyi haberini alırım
superrmomy Kbrf sordum canım normal dedi burnumda tıkanık tuzlu su kullan dedi böyle idare etmeye çalışıyorum
Elifeminask Aysemhmt oylemi gurbet cok zor. Bende esimn gorevi icabyla sirnaga geldm ama hamilelegmi adanda memleketmde gecryrm
Faray superrmomy bende bayağı bişeyleri aldım internetten ama hala gelmedi, bir tek kişisel bakım eşyaları(bez,şampuan, deterjan, tırnak makası gibi) ve birde biraz kıyafeti eksik kaldı.
Mucizem67 Kızlar birşey sorcam bu haftalık renkli ultrason göremi hesap ediyorsunuz yoksa adet göremi