Tenzile1234 Kayarozlem8023 bende bu şekilde yaptım hep 28de tersdi 1 hafta sonra tekrar gittigimde dönmüştü secde pozizyinunu özellikle dokdorum dedi bu ikisnin kesinlikle faydası oluyo
Tenzile1234 Nurvec 2 buçuk yasinda oğlum var ondan fırsat buldukça yaptım yani belki 2 dakika 10 kez yaptığım olmuştur ve temzilikde yerleri çömelerek siliyorum inşaallah döner
Zhrnz Nurvec bende.36 da sertlik var.ama kafasimi popisimi bilmiyorum.dedim ultrasondan.bakti kafasi yukarda dedi o sertlik nerdeyse.hic gecmedi taki hareketleri yukarda hissedene kadar anladimki o.sertlik popisi
Zhrnz nurellaam benim sag ve solda arada asagida vardi suan dedigin gibi heryerde hareket kanala.girdiginden beri.hic.durmuyo 😂
Nurvec nurellaam normalde bugun ama ben hala gitmeye korkuyorm ya ters derlerse belki bir kac gun sonra giderim
Nurvec Zhrnz canm gittim kaynanamim zoruyla bebek hala ters vaktim dolmus geciyor carsamba gunu sezeryan var
Bihem Nurvec 39 da vakit neden doluyor 😳 bebekte bir sıkıntı yoksa 41-42 bile beklenilebilir, doktorunuz tam olarak ne dedi