Nuriay Rabia30-Adem kimyasal geçirsen bile o kadar çabuk duşmez deger çok uzuldum ya bizede atarmisin ?
zohreeeee Rabia30-Adem selam msjnzi simdi gordum hamilemiydiniz siz? Bendede ayni boyle oluyor adetime 2gun var kolge gibi hayalet gibi silik cizgi cikiyo bilmek istedim hamilemiydiniz?
Fasulyemibeklerken Rabia30-Adem Şimdi gördüm mesajlarınızı inşallah gebesinizdir bizlere de dua edin❤️
Rabia30-Adem Fasulyemibeklerken gebeyim canım çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah 🤲🌸❤
Dilos1645 Rabia30-Adem hafifte olsa belli oluyo ikinci cizgi bence hamilesin benimde öyleydi iki gün sonra tekrar yap yeni dölleniyor oldugunda hafif cıkıyor..iki gün sonra yaptıgında eminol direk iki cizgi cıkacak👍🏻😉hayırlı olsun simdiden 🧿🙏🏻
Happybsrn Marazin_annesi ya kızlar bu post geçmiş bi post yorum yapıp duruyorsunuz bi kişinin profilini tıklasanız görürsünüz kız hamile 😀
Rabia30-Adem Marazin_annesi hamileyim canım bu paylaştığım eski bir post ama ozaman kimyasal gebelik geçirdim şuan çok şükür 11 haftalık mahileyim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah🤲🥰
Marazin_annesi Rabia30-Adem yaaa hayırlı olsun canım rabbim sahlikli kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏🤭
Dilos1645 Rabia30-Adem gözün aydın saglıklı gebelik gecirir hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah🙏🏻🧿
Semeno Merhaba adet günüm normalde bugün ama ben pazartesi test yaptırdım 20.80 çıktı bugün yine yaptırdım 30 olmuş çok az olmuş sizce sorun var mı yoksa çok erken olduğu için mi böyle nolur bişey deyin çok moralim bozuldu 😓