Emelclk Rabia30-Adem hayırlısı olsun canım. Bende sabah abimin yolu oraya düştü gideyim dedim sağlık ocağına kan verdim yarın doktorumu arayıp sorucam. İnşallah hayırlı güzel haberler alırız 🌹
Nuriay Rabia30-Adem kimyasal geçirsen bile o kadar çabuk duşmez deger çok uzuldum ya bizede atarmisin ?
zohreeeee Rabia30-Adem selam msjnzi simdi gordum hamilemiydiniz siz? Bendede ayni boyle oluyor adetime 2gun var kolge gibi hayalet gibi silik cizgi cikiyo bilmek istedim hamilemiydiniz?
Fasulyemibeklerken Rabia30-Adem Şimdi gördüm mesajlarınızı inşallah gebesinizdir bizlere de dua edin❤️
Rabia30-Adem Fasulyemibeklerken gebeyim canım çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah 🤲🌸❤
Dilos1645 Rabia30-Adem hafifte olsa belli oluyo ikinci cizgi bence hamilesin benimde öyleydi iki gün sonra tekrar yap yeni dölleniyor oldugunda hafif cıkıyor..iki gün sonra yaptıgında eminol direk iki cizgi cıkacak👍🏻😉hayırlı olsun simdiden 🧿🙏🏻
Happybsrn Marazin_annesi ya kızlar bu post geçmiş bi post yorum yapıp duruyorsunuz bi kişinin profilini tıklasanız görürsünüz kız hamile 😀
Rabia30-Adem Marazin_annesi hamileyim canım bu paylaştığım eski bir post ama ozaman kimyasal gebelik geçirdim şuan çok şükür 11 haftalık mahileyim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah🤲🥰
Marazin_annesi Rabia30-Adem yaaa hayırlı olsun canım rabbim sahlikli kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏🤭
Dilos1645 Rabia30-Adem gözün aydın saglıklı gebelik gecirir hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah🙏🏻🧿