kubrasevimli ebrupolat06 500 TL fakat hak ediyor ve bebeğiniz Ve sizin için bilmediğiniz, her yerde olmayan her şeyi yapıyor ve çok detaylı takip ediyor
Junemother Gulberk Doktara gittikten sonra yine yazar mısınız 😍 belki aynı zamanlarda Doğum yapıp hastanede oluruz şu kötü günler bi an önce geçer inşallah o zamanlara kadar
Anonimmama Gunesana bilmem ki 😁😁 14. Haftamda ikili yapildi benim 19. Haftada 3lu tarama detaylı da 21 ’de 🐵😁
Mehtapca06 ebrupolat06 Elif hocadan bende memnun kalmadım ama Mihriban hoca var orda bu hafta ona gittim kadın her soruya cevap veriyor ve senin endişeni yatıştırıyor birde onu dene 😂
ebrupolat06 Mehtapca06 bi daha gitmicem sanırım oraya ya hemşire bana baya kötü davrandı ağladım bir sürü :(
Mehtapca06 ebrupolat06 valla içine sinmiyorsa gitme ben gölbaşında oturuyorum burda zaten hiç alternatif yok mecbur oraya gidiyorum
M-Ozmen00 ebrupolat06 başak tıp ’ta zaten bir kadın doğum var canim benim doğumuma az kaldı bende şimdi en güvenli yer zübeyde hanım diye duydum oraya gidicem
TugceBahadir ebrupolat06 Prof.cemil Kaya 20 haftalık olduk 6. Haftadan beri ona gidiyorum kesinlikle çok rahatlatan herşeyi ayrıntılı anlatan bi doktor ayrıca tüp bebek ve riskli gebeliklerde bakıyor memnun kalacağını düşünüyorum 🙂
Mltmdfn ebrupolat06 a life hastanesinde ebru biberoğlu ve oskar hoca var cok şekerler onlara gitmediğime cok pişmanım bi kontrolüne ikisinden birini dene istersen🥰
Adsmyr Mltmdfn istediğinizde renkli ultrason var mı orda acaba yani fotoğraf falan istediğinizde renkli olarak veriyorlarmı
Mltmdfn ebrupolat06 ben orta doğuya gidiyorum hasan hocaya ama sana soylediklerimi instagramdan takip ediyorum cok ilgili cok tatlılar oskar hocaya arkadasım dogum yaptı
Anonimmama Mltmdfn bende orta doğudan paket aldım Zeynep hanıma gidiyordum memnun kalmadım Özlem hanıma geçiş yapıcam inşallah