Mltmdfn ebrupolat06 hastanedeki tek profesör beklentilerine de baglı aslında iyi iletişim kurmak karşılıklı olan birşey ben memnunum 2 haftam kaldı
Mltmdfn ebrupolat06 pardon oskar hocadan ıcın sordun galıba memnun kalıp kalmadıgını evet memnun kaldı alife hastanesınde oskar hoca bu arada yakın olsa bana bende onu tercih ederdim
ebrupolat06 Mltmdfn evet canım Oskar hocayı sormuştum maşAllah sağsalim kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🐣🐣
Anka0 Mltmdfn Anladım ama işte olmayacağı anlamına da gelmiyor 🤦🏻♀️ Ne diyelim hakkımızda hayırlısı şu an zaten devletler alıyor çoğunlukla umarım sağlıkla atlatırız işimiz zor
Anonimmama Mltmdfn bende orta doğudan paket aldım Zeynep hanıma gidiyordum memnun kalmadım Özlem hanıma geçiş yapıcam inşallah
Mltmdfn Anonimmama aslında zeynep hocanında hastası cok doğrudur. Ben günel hocaya gitmiştim ilk test için cok ilgisizdi sonra hasan hocaya geçtim tek profesör hastanede
Anonimmama Gunesana fazlasıyla ilgisiz ters ve soguk çok anlatacak şey var da aşırı uzun olur canım ☺️
Gunesana Anonimmama bende zeynep hanıma gidiyorum 17+4 teyim de o yüzden merak ettim canım . Zahmet olmazsa bi müsait zamanda yazabilir misin ? Bende senin kanaatine göre değiştirebilirim
Adsmyr Mltmdfn istediğinizde renkli ultrason var mı orda acaba yani fotoğraf falan istediğinizde renkli olarak veriyorlarmı
Mltmdfn Adsmyr https://instagram.com/docdrebrubiberoglu?igshid=1rogejs0hm8h7 instagram profili bu renkli ultrason hastaneden hastaneye göre değişiyor ebru hocada var burdan ınceleybilirsin
Anonimmama Gunesana benim gibi memnun olmayıp değiştiren de var hastasına çok iyi davranan da var canım tabiki anlatırım sana karşı nasıl
Pelin0310 Anonimmama Merhaba bende zeynep hanımdan memnun kalamadım bu randevumu özlem hanıma aldım. Siz hiç muayene oldunuz mu özlem hanıma? Olduysanız memnun kaldınız mı?
Gunesana Anonimmama canım bazen çok çok iyi bazen çok dönük gözümün icine bakıyo kalk git diye . Mesajlarda da donuk kısa kısa