Gunesana Anonimmama aaa aramiz da baya varmış ben yakınız sanıyordum sen ikiliyi falan yeni yaptırınca kafam karıştı:)
Nadis_cvk Fatma0638 evet ben baya menmun kaldım çok detaylı bakıp hepsini söylüyor baştan sağma yapmıyor 🤗
Junemother Gulberk Anladım kaçıncı haftada gideceksiniz bende en son 27 de gittim de hastane ortamı şu anda nasıl merak ettiğim için sormak istedim teşekkürler
Gulyy ebrupolat06 canim ben doktorumdan aairi asiri memnunum Fatma reside onalan mukkemmel isinde uzman ve cok anac arkadas gibi cukurambarda klinigi aylik 300 lira
Gulberk Junemother haftaya gidicem ama nasıl gidicem bende bilmiyorum sadece anneyi alıyorlarmış muayeneye yüksek önlemlerle artık Allah’a emanet gidicez bakalım
Ellosluk Ellosluk ekledim canım kaymakeliff tanış olabiliriz ortak arkadaşlarımız var gözüküyor gazili misin yoksa
ebrupolat06 Ellosluk hayır canım Betüş benim ilkokuldan ve çok yakın arkadaşım :) sılayla da onun vesilesiyle tanıştık sen onların sınıfında mıydın
Odymerve Uvercinka oskar beye bende gittim efsane bir doktor. Baska sebeplerden dolayi doktor degistirdim sonra ama isinde gercekten cok iyi
Ddd Minigin-_-annesi hangi hastanede dogum yapacagina gore degisiyor. Instagramda numarasi var bilgi alabilirsin. 6500 7500 civari diye biliyorum
Junemother Gulberk Bende korkuyorum aynı şekilde ay sonuna doğru gidicem inşallah 😔 Allah’a emanetiz evet ☹️