• Kızlar 5 haftalık hamile olup karından bebeğini gören var mı?

Merveyuce Allah korusun bak gözükmüş korkma 🤗 Haftaya tekrar çağırdığında kalbını dınlersın rahatlarsın ınsallah ☺

Merveyuce insallah keseyı görmüşsün en korkulan zaten kese görememek sonra kalp atışı sonra ıkılı test derken dertlerı bıtmıyor hep anne sıtreste 🙂 ☺

Bizde 8 haftalık olduk korkma kalp 5 haftalık kesesi görünür 7haftada da kalp atışını duyarsın inşallah bidahaki hafta bebeği görücem bende daha görmedik 😊

Merveyuce daha cok şoku dogurucaksın ben 3 aylıgım benden önde güden arkadaslarım dur daha dıyorlar bende sana dıyorum 🙂)))

10 gün sonra

Merveyuce gördük salı günü ama bugün kanamam oldu hastanede yatıştayım şuan serum bağlandı

Merveyuce 5 haftalıkta zaten daha kese oluyor bebek görünmezki küçücük pıhtı daha

Obsesifk canım Allah şifa versin."allahım zorlaştırma kolaylaştır.hayırlısıyla sonuçlandır"diye dua et canım.üzme kendini Allah'a teslim ol gönlünü ferah tut.ben yaşadım aynısını

Kalp atışını duymaya gidcem haftaya bebeğide görür müyüm acaba 🤔

8 haftaya kadar beklemek mi gerekiyor kalp atışı için?

Minigim pazartesi gittim ben 4 haftalıktı kese göründü doktorum 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi

Mirza kalp atişi 6-8 hafta arası duyuluyor mesela benim 7 haftalık 8. Haftada duyarız dedi doktor

Merveyuce Cnm benimde hafiften belliydi rahim gebeliğe hazırlanmış demişti doktor,6.haftada göremedik ama rahim yapısı ters olunca da geç görülebiliyormuş😉