Vildan007 Merveyuce 🤗 5haftalıkken benek degıl kese gözüküyor hamıs annecık 💕 Kese gozukmezse dıs gebelık demektir.ama kese varsa daha bebısımız pırınc tanesı kadar annesı 💕
Merveyuce Vildan007 ayyy benim kese göründü.bebiş görünmedi.ben daha önce boş gebelik yaşadım .o yüzden korkuyorum 😔
Vildan007 Merveyuce Allah korusun bak gözükmüş korkma 🤗 Haftaya tekrar çağırdığında kalbını dınlersın rahatlarsın ınsallah ☺
CansuHakanDabakan Merveyuce Cnm benimde hafiften belliydi rahim gebeliğe hazırlanmış demişti doktor,6.haftada göremedik ama rahim yapısı ters olunca da geç görülebiliyormuş😉
Vildan007 Merveyuce insallah keseyı görmüşsün en korkulan zaten kese görememek sonra kalp atışı sonra ıkılı test derken dertlerı bıtmıyor hep anne sıtreste 🙂 ☺
Vildan007 Merveyuce daha cok şoku dogurucaksın ben 3 aylıgım benden önde güden arkadaslarım dur daha dıyorlar bende sana dıyorum 🙂)))
Obsesifk Bizde 8 haftalık olduk korkma kalp 5 haftalık kesesi görünür 7haftada da kalp atışını duyarsın inşallah bidahaki hafta bebeği görücem bende daha görmedik 😊
Merveyuce Obsesifk canım Allah şifa versin."allahım zorlaştırma kolaylaştır.hayırlısıyla sonuçlandır"diye dua et canım.üzme kendini Allah'a teslim ol gönlünü ferah tut.ben yaşadım aynısını
Merveyuce Mirza kalp atişi 6-8 hafta arası duyuluyor mesela benim 7 haftalık 8. Haftada duyarız dedi doktor
Mirza Minigim pazartesi gittim ben 4 haftalıktı kese göründü doktorum 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi
Merveyuce CansuHakanDabakan bana şuan atişini dinletemem ama kalbinin arttığını gösteririm dedi.gösterdi Ayy pıt pıt ileri geri atıyordu 😍😍😍