CerenVarol başınız sağ olsun çok üzüldüm inanın😕 Allah sabır versin size gerçekten çok zor bir durum.
34 haftalık bebek vefatı
Bgmbgm allah razı olsun cok tesekkur ederim🙏🏼🙏🏼
CerenVarol senin için dua edicem onseni cennette beklicek artık inş tez zamanda yeni bi evlat sahibi olursun
FhrySrc allah razı olsun kimseye yasatmasın rabbim çok tesekkur ederım🙏🏼🙏🏼
Marry allah razı olsun çok tesekkur ederim yavrum melek oldu melekti zaten🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Basin sagolsun cnm gercekten uzuldum insallh en kisa zamanda hamile kalirsin Allahin izniyle😰
[silindi]
CerenVarol Allah sana sabır versin , Allahım üzüntünü acıntını hafifletsin. Allahım yüzünü tekrar güldürsün sana tekrar bi bebek nasip etsin.. inşallah en kısa zamanda bebek müjdesini alırsın da acın hafifler. Yaşadığın çok zor Allah sana dayanma gücü versin. Dua edicem sana gerçekten o kadar etkiledin ki içimi her namazımda dua edicem. İnşallah bir daha üzülmezsin. İnşallah her şey gönlünden geçen gibi olur
Tgcslmz cok tesekkur ederım allah razı olsun 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
CerenVarol basin sagolsun guzel bacim.Bende kiz bebebgimi kayp ederken o kadar kotu anlar yasadim.Simdide bu bebegime gore endiseliyim cunki her saniye hersey ola bilir.Bana doktorum 3 ay surecinde.Yani ilk bir ayi istirahat etmemi soyledi 2-ci ayi ilk regl oldum 3-cu ayi testler verdim ilaclar yazdi antibiyotik vurdurdum.Sukur ondan sora kaldim.Sende benim gibi surec deyerlendir.Insallah iyi olur.Yarebbim her birimizin yardimcisu olsun.Allahim bir bildigu varki oyle oldu.Sukur edelim .|Sende sukur insallah tez bir zamanda hersey guzel olur 🙏🙏🙏
[silindi] çok ama çok tesekkur ederım allah razı olsun,o kadar zorki sadece kısa yazmaya calıstım herkez anne adayı burda detay yazsaydım üzülürdünüz üzülürlerdi,allahım benden çok sevmiş onu,bunu yasamam gerekıyormus,sağlıklıyım çok şükür çocugu olmayna yıllarca ugrasan anne adayları ne yapsın...allahımın vardır bildiği diyorum avutuyorum kendimi... Ama insanın içi yanarda su içer soda içer gecer ya bu gecmıyor kalıyorsun öyle yakıyor sadece...
CerenVarol Su an ne yazacagimi gercekten bilmiyorum.Cok üzldm Allah yrdimcnz oksun.Rabbim inş tez vakitte saglikli bir evlt nasip eder size..
Sara aminnnn kardeşimmm allah razı olsun tesekkur ederimmm 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
[bilinmeyen] allah razı olsunn tesekkur ederimmm aminnnn insallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
CerenVarol Ben sana uzulme demem ama kendini toparla cabuk.Ailene.esine gore daha iyi olmaya calis 🙏🙏🙏🙏
elif0690 allah razı olsun,insan böle durumlarda öyle kalıyor işte ne yazcagını ne soylucegını bılemıyor,benım oturdugum yerdekı kızın biri, bana bu durumdayken ev taşınma derdini yanıyor, tersledım ama hakettı
Sara zaten daha yeni toparlandım,daha acımı yasıyamadım ödemlerim yeni gitti,gözlerimde pusulanma kaldı onun için tedavıye basladım,hani daha mezarına bile gidemedim,ilk üç gun hastanedeydım,bide isyan edemem cunku allahın gucune gıder o bana bunu nasip etmıs,cocugum olmasaydı bunları yasayamazdım daha kötü olurdu😕😕🙏🏼
CerenVarol başın sağolsun 😞 Cennette sana şefaatçi olur inşallah güzel kızın 😞 Dünyada alıcak nefesi yokmuş demek ki bazen tevekkül etmek gerekiyo.. ben uzun yıllar çocuğu olmamış , bisürü düşük yapmış , karnında cocuğu ölmüş bi annenin kızıyım .. dünyadaki nefesim bana verildiğinde herşeye rağmen geldim smdi bende oğlumu bekliyorum 😞 Umarım bundan sonra sana eşine hayat hep güzellikler verir❤ Kalbime dokundun sen benim ben hep dua edicem hayırlı uzun ömürlü bi evladın tez vakitte olsun die 😞😞
CerenVarol gerçekten çok üzüldüm rabbim sabrınızı versin başınız sağolsun hayırlı evlatlar nasip olsun
[silindi]
CerenVarol maneviyatınız ne kadar yüksek , böyle zamanlarda sarılabileceğimiz tek şey Allahımız. Allah size sabrını verecek size ödülünüzü verecek inşallah. Ne güzel isyan etmiyorsunuz İnşallah inşallah tekrar bebek sahibi olacaksınız 🙏
Zera_ER çok tesekkur ederim dileklerin için ve özür dilerim hatırlattıgım için😰🙏🏼Oğlusunu hayırlısıyla sağ salim almayı nasıp etsın allahım kucagına,hayırlı doğumların olsun insallah...Bazen her şerde bir hayır vardır diyorum,belkıde allahım bunu yaşamamı istedi ve beni sınadı,cunku isyan etmiyorum kızmıyorum sitem etmiyorum...Allahımın vardır bıldıgı diyorum,sadece içim yanıyor kavruluyor gecmiyor ama hafifliyor ara ara,allah sabrını verıyormus gercekten,allah razı olsun senden guzel dıleklerın için 🙏🏼🙏🏼