Gazel 24 haftalığım bitmek üzere 24 diyebiliriz 3,5 kilo aldım ama sanki bu aralar iştahım şuursuzca açılıyor 😬
Elifozen Zozi bünye meselesi galiba canım hiçbirşey yapmadım çok miskin insanım hiçbirşey canım istemez yemem ondan herhalde
Aysun2834 Sulee1 👏👏 harikasınız tek kelimeyle 13. haftaya girdik 2,5 kilo almışım o kadar miğde bulantısı iştahsızlığı sanki ben yaşamamışım gibi karnım deseniz 5aylık gibi heleki akşamları o göbekle doğuma gidenleri bilirim 😂😂😂😂
Sulee1 Aysun2834 ayy canım aslında enn güzeli hep öyle kocaman karnım olsun isterdim 😂 sag salim gelsinler de 6 aydan sonra karnım çıktı kimse beni kaale almıyordu hamile olduğumu anlamayanlar oda kötü bi durum bende mide bulantısı vs hiç olmadı ama şuan tam kilo alma zamanında mide yanmaları karın krampları kasılmalar başladı baya zorlanıyorum yani
Aysun2834 Sulee1 Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh 🙏🙏 Ben takılmıyorum göbeğe sonuçta göbek değil bebek diyorum 😂😂😂
YelenMzeyyen MasalAlparslanMom bende 😂😂😂😂 ama benimki normal çünkü yoğun bir iş hayatımı bıraktım sürekli evde dur az bile aldım bence 😂
Kbraaaa snmacan heralde öyle canim dogumdan sonra tartilacam cok merak ediyorum 1 dk icinde ne kadar hafifleyecegimi 😊
snmacan ZeynepSadicolu hjertemami bu biraz az değil mi? Takdir ediyorum ama bebeğin kilosu plasentanın kilosu ve rahim kilosu zaten ortalama 5-6kg. kaç kg ile başladınız?
hjertemami snmacan 58 ile başladım 61 kilolardayım. Ara ara gram oynuyor. Öyle haklısınız ama belki kiloyu ben vermişimdir, bebeğim kilosunu alıyordur. Yurt dışında yaşadığım için ultrasona girmiyorum. Doktorum da memnun halimden 😊
birminikannesi snmacan hamur isini ilk baslarda cok tukettim ama artik azalttim cok cok fazla tuketmiyorum