Aysun2834 Sulee1 kesinlikle hayırlısıyla sağlıklı doğsunlarda zaten peşlerinden koşmaktan uykusuz gecelerden kilo falan kalmaz 😂😂😂 tabi inşallah 😁😁😁
Tahinpekmezim sydatlhablc Hayalim boyle kilo almak nasil dikkat ediyorsunuz ? Banada yardimci olurmusunuz? Az kiloyla dogurmak istiyorum ins🙏🏽
sydatlhablc Tahinpekmezim ben ılk gebelımde 15 kılo aldım bu kilolar da duruyo hala ikinci bebiş gelince diyetisyene danıştım kendisi diyet vermedi kendin dıkkat etmelisin dedi hem doyabılcem hemde kılo almıcam şekilde yiyorum sabah bı bardak sut domates salatalık peynir yiyorum mesela diğerlerini de aşırıya kaçırmıyorum günde 3 3 buçuk litre su içiyorum öğün arasında meyve veya ayran içiyorum o kadar
Valeriamom Tahinpekmezim özel bi çabam olmadı 🙂 bebeğin kilosu da gayet iyiymiş Dr öyle söyledi demekki fazla alınan kilolar insanın kendine kalıyor☺
Tahinpekmezim sydatlhablc Cok tesekkur ederim ilgin icin . Bende 1.76 boyunda 67 kiloyum amacim en fazla 5-6 kilo almak zaten cok zayif degilim . Genel olarak istahli biriyim .oyuzden korkuyorum dikkat edeyim diyorum. 😀
sydatlhablc Tahinpekmezim rica ederim benim boyum da kısa o yüzden almamam gerekiyo en önemlisi belimden rahatsızım aldığım kilolar elektrık su yol olarak dönüyo bana geri 😟
birminikannesi snmacan hamur isini ilk baslarda cok tukettim ama artik azalttim cok cok fazla tuketmiyorum
Tahinpekmezim sydatlhablc Cok gecmis olsun canim bende diyet usulu beslenme programina basladim.yanlis anlasilmasin diyet gibi yapinca herseyi daha kaliteli tuketiyorum kalsiyumdur proteindeyindir sebzedir daha iyi oluyor. Yoksa sagliksiz besleniyorum. Benimde amacim 5-6 kilo almak umarim basarabilirim. Bende 1.76 boyunda 67 kiloyum ve normal hayattada cok istahliyim . Oyuzden 😊 tesekkurler buarada 😊
Heather Ozlemr birden aldım ben 6 kilo aynen hedefim 11 kiloyla tamamlamaktı. İlk 4 ay çom güzeldi herşey oysaki😞 abur cubur yağlı falan yemiyorum hiç her akşam yürüyorum, hareketsizde değilim çok. Oldum olası kolay kilo alan bi insan oldum ondan sanırım😊
Ozlemr Heather bende öyle aşırı kolay kilo alıyorum. İlk 5 ay 5 kilo aldım son 2 ay 5 kilo aldım maalesef :/