Fhisneli Nry_shn ne güzel anlatmışsın ben de 38+6 dayım yarın doktor kontrolm var ve normal bekliyoruz bakalım ben kızıma ne zaman kavuşucam 🤰🏼
Melek-03 Nry_shn gözünüz aydin allahim sag saglim büyütmeyide nasip etsin insallah😍😍😍 bi soruM olucak ilk dr kontolünüzde 3cm aciklik var dediniz dogumunuz yaklasik 1 hafta sonrami olmus oluyor ? Cay fln icmissiniz 3 gün felan baya uzun sürmüs ozaman 😏 birde o aciklik tehlikeli olmuyormu acaba insan heran gelicek gibi düsünür🤣 bende suan 38+6 haftaligim hic tik yok daha
Nry_shn Melek-03 5 gün sürdü canım ☺️ İlk iki gün bişey yapmadım son 3 gün kala merdiven indim çıktım sürekli, çay içtim, sıcak duşa girdim sonra çıktım ayaklarımı koydum vs öyle öyle başlattım doğumu 😅🙈
Mira54 Nry_shn ayy ağladım bii 🙈🙈 allah analı babalı büyütsün bende 31+1 hamileyim kızımızı bekliyoruz, normal doğum çok istiyorum inşallah nasip olur
Nry_shn Mira54 amin canım çok teşekkür ederim ☺️ Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin bebişini ❤️😍
Bdee07 Allah analı babalı büyütsün inşallah dikişler dayanılmıcak kadar çok acıyor mu acaba mesela ilk iki üç gün falan
Nry_shn Afrze şu an bebeğine odaklanmaktan o psikolojiyi pek düşünemiyorsun canım sadece bebek ağlayınca ortalığa carlayasın geliyor o kadar 😅😅
Nry_shn Glsm3553 Teşekkür ederim canım inşallah ❤️ canım ben bi tane gecelik koydum ama kullanmadım hastanede 1 gece yattım zaten 😊
Derin2020 Nry_shn Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin canım çok güzel anlatmışsın bende 39+6yım dün sabaha karşı sancım tuttu aşırı belime vuran bir sancı ve biraz leke geldi kahve rengi ve hala geliyor açılma olmadığından beni almadılar doğuma yürüyorum şuan sürekli beş dk bi sancım geliyor napıcam bilmiyorum aşırı heyecanlıyım ve korku var ilk doğum oldugundan ne tavsiye edersin açılmam olması için
Nry_shn Derin2020 canım sürekli merdiven in çık ahududu böğürtlen çayı ve papatya çayı tüket aşırıya kaçırmamak şartıyla ☺️ Sıcak suyla duş al ve ayaklarını sıcak suda tut 😊 rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin şimdiden ❤️
Gul_huma Takan biri değilimi normalde ama öyle bir söyleyişi vardı doktora gitmeyi DJ’i düşündüm 🙂Nry_shn
Monik Merhaba Allah analı babalı büyütsün inşallah Özel mi devlet mi bende 33+1 im ama doğum içim hastaneye karar vermedik sizde hangisi memnun kaldınız mı?
Nry_shn Monik canım ben devlette doğum yaptım … çünkü şöyle bişey var . Allah korusun bebekte bi sıkıntı olduğunda sorumluluk almamak için devlet hastanesine yönlendiriyorlar 🤷🏼♀️ Ne anlamı kaldı ödeyeceğin ücretin .. 🤷🏼♀️
Nry_shn Merdgn amin canım teşekkür ederim 🙏🏻 rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
Musel Nry_shn yanınızda kalan birileri varmı koronodan dolayı yani yalnızmı bakıyorsunuz bebeğinize birisiylemi bakıyorsunuz 🥰
Arslan04 Nry_shn sağlıcakla büyütün bebeğinizi masallah güzel bi Doğum olmuş 😍merak ettiğim bişey var normal doğum sizce vajinayı genişletir mi . Hani sonrası için cinsellikte problem olur mu sizce ne düşünüyorsunuz bu konuda vajina eskisi gibi toparlıyor mu
Nry_shn Arslan04 canım vajina zaten kendi kendini toparlayan bi organ … uzun süre cinsel ilişkiye girmediğinde nasıl canın acırsa Buda aynı şey … dikişlerle kapatıyorlar yani canım 😊
Nry_shn mutluanniss amin canım teşekkür ederim darısı tüm bekleyenlere inşallah 🙏🏻 Canım kendinden düşüyor dediler bana da ☺️
Nry_shn Denizinci evet canım almıyorlar . Eşim de çocuğu görüp çıkmak zorunda kaldı . Hastanede tanıdığım vardı diye annem kaldı benim yanımda ama normalde o bile yasak 😊