Nry_shn Cansu-90 Amin canım inşallah 🙏🏻😍eşim bebeğim doğduktan sonra girdi gördü hemen çıktı bırakmıyorlar kimseyi … 🤷🏼♀️
Nry_shn t-ugba canım o haftalar hareketlerinde azalma hissetmen normal panik yapmana gerek yok 😊 daha sonra düzene girecektir ve tekmeleri kendini daha da belli edicek 💜😍 Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
Nry_shn monabaker yok canım eşim gelemedi .. sadece annem vardı doğumdan sonra eşim 5 dk çocuğu görüp çıktı sadece 🤷🏼♀️
Nry_shn Melek-03 5 gün sürdü canım ☺️ İlk iki gün bişey yapmadım son 3 gün kala merdiven indim çıktım sürekli, çay içtim, sıcak duşa girdim sonra çıktım ayaklarımı koydum vs öyle öyle başlattım doğumu 😅🙈
Nry_shn Mira54 amin canım çok teşekkür ederim ☺️ Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin bebişini ❤️😍
Nry_shn Afrze şu an bebeğine odaklanmaktan o psikolojiyi pek düşünemiyorsun canım sadece bebek ağlayınca ortalığa carlayasın geliyor o kadar 😅😅
Nry_shn Bdee07 amin canım inşallah ❤️ Canım ağrı fazla sürmüyor ben doğumdan sonra da yatmadım bebeğimi aldım dolaştım odada 😊
Nry_shn Derin2020 canım sürekli merdiven in çık ahududu böğürtlen çayı ve papatya çayı tüket aşırıya kaçırmamak şartıyla ☺️ Sıcak suyla duş al ve ayaklarını sıcak suda tut 😊 rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin şimdiden ❤️
Nry_shn Monik canım ben devlette doğum yaptım … çünkü şöyle bişey var . Allah korusun bebekte bi sıkıntı olduğunda sorumluluk almamak için devlet hastanesine yönlendiriyorlar 🤷🏼♀️ Ne anlamı kaldı ödeyeceğin ücretin .. 🤷🏼♀️
Nry_shn Merdgn amin canım teşekkür ederim 🙏🏻 rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
Musel Nry_shn ay benimde doğumum mayısta geçmezse bu olaylar annemde çok yakın kaynanamda 2 gece biri 2 gece biri kalsa sonra kız kardeşimi alırım diyorum sizin gibi annemde kalma imkanım malesef yok kaynanamlar bi ton laf ederler 🙄🙄